12. november 2009

Svalekjole
En ny Spencer-kjole i sopp-stoff fra Stoff og Stil. Størrelse 110. Svalen i nakken kan kanskje virke litt oppfinnsom, men var altså et resultat av en tabbe. Som de fleste sikkert skjønner trodde jeg at jeg sydde den på framstykket. Jaja. Valgte å la det være sånn og heller lage en pil-i-hjertet foran. Resultatet er at jeg kommer til å lage flere nakke-applikasjoner, for noen (veldig få) tabber kan være bra...

6 kommentarer:

 1. Superfine kjoler. Har også den boken" Barn igjen", men har ikke prøvd noen av mønstrene enda. Fikk iallafall lyst til å prøve meg på en slik kjole nå, den var jo så fin.
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 2. Takk! Boken har mange fine mønster, ganske romslige størrelser / modeller. Men, skjorte-mønsteret finner jeg bare ikke. Gi en lyd om du har bedre hell. God helg til deg og!

  SvarSlett
 3. Bare et lite tips: skjortemønster og mønster til omslagsjakke mangler med "Barn igjen" boka ja. Men jeg tok kontakt på mail og fikk tilsendt mønsteret!

  SvarSlett
 4. Takk for tipset! Da skal jeg ta kontakt. Var ganske sikker på at det var meg og min nybegynner-forvirring blant alle mønster-stripene...

  SvarSlett
 5. Hei! Ser så for meg Lea i denne kjolen. Er du interessert i å selge den? .

  SvarSlett
 6. Så gøy! Det blir julepresang / bursdagspresang fra oss. Du kan heller drive reklame for meg..!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails