27. oktober 2010

Jeg syr, men...

... det er for mørkt for fotografering om ettermiddagene. Det går i vesker. Testing av ulike varianter; en eller to hanker, vrengbar, med eller uten lukking osv.

Symaskinen flytter seg stadig omkring i huset. Ikke noe åndelig, kun manuell forflytting. Tre små vil gjerne hjelpe til når mor skal sy. Så nå bor den på soverommet. En perfekt plass når man har sjans til å stikke (litt) av i hverdagen:
Symaskinens funksjon som beroligende middel er enorm. Og det kreative er jo fint.

Rart hvordan blikket endres etter interesse. Nå kan jeg ikke se et klesplagg uten å vurdere sømmer, løsninger, få ideer. Og, disse skoene hadde åpenbart en voldsom apell:
I tillegg var det 70% rabatt, så da kan sommersesong være sommersesong og uten betydning for hva som ender opp i mitt skap.
Høstvær kan forresten vær nydelig, som her, for en uke siden (på veg mot kaien og butikken):
Og- jeg fikk en award! Fra Lowellas tråd. Tusen takk! Den rusler snart videre.

Ha en fin kveld!

8 kommentarer:

 1. Ja er så herlig og få tilbringe litt alenetid med maskinen!! Kos deg!!

  SvarSlett
 2. Jättesnygga skor och fin höstbild! Du har något att hämta hos mig! :-)

  SvarSlett
 3. Skjønne sko :) Enig i at det er beroligende å kunne sette seg ned med symaskinen!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Har også oppdaget at det er deilig avslappende å sy...la det hverdagslige fly litt, og bare sette seg ned med sitt eget kreative arbeid. En frihetsfølelse nærmest :) Og så moro når det gir gode resultater som både en selv og andre er fornøyde med.
  Ha en fin dag :)

  Marit

  SvarSlett
 5. Åå så fine bilder!
  Jeg er også veldig opphengt i symaskinen for tiden.. og drar maskinen og stoffene med meg rundt om kring jeg også.. ikke rart alle de små her i huset er full av tråder;) henger støtt og stadig en liten frier på rygg og armer;)
  du har forresten fått noe på bloggen min, sjekk det ut;)

  SvarSlett
 6. Hei:) så fantastisk nydelig bilde du har av båthus og fjæra. Det er ro i bilde og tegn på at alt er stille før høst og vinterstormer kommer innover og slår i land.....
  Utolig hvor spennede det er med symaskinen, jeg får heller ikke lov å sitte i fred og bare jobbe når de små tusler rundt:) det så veldig fredlig ut på soverommet ditt:) Jeg har egentlig innredet eget syrom i garasjen, men kommer meg liksom aldri dit på kvelden...sitter istua jeg da...
  Ha en fin kveld videre:)

  Klem fra Brit Olaug

  SvarSlett
 7. For en nyyyydelig plass du bor på!! Du er flink som klarer å sy vesker, kunne tenke meg å prøve det selv, men det har i lange tider bare blitt med tanken...

  SvarSlett
 8. Hei :-)
  det ser så fint ut på øyen din :-)

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails