29. oktober 2010

Plankeveske med surprise

Fant nylig et stoff på ikea som, tja, på en litt merkelig måte appellerte. Mest fordi det var rart. Plankemønster..??? Liker det bedre og bedre. Siste veske-vidunder i litt uklar fotokvalitet:
En ekte shoppingbag denne gang.

Og når man kikker oppi så finner man eventyrmotiver i frisssssske farger. Syns at det hele henger sammen og på sett og vis: planker, skog...

Lommen skulle romme både mobiltelefon og pengetaske. Hele vesken kan vrenges og brukes med den fargerike delen ut (stoff fra S&S). Eget mønster.

Snart bare en uke igjen til julemessen på øya. Her i huset er vi inne i en god fase når det gjelder søvn. Dermed fungerer mor bra, selv under press. Klipper opp under matservering, syr med ett barn på fanget og ett rundt kneet, ja i det hele tatt! Denne lua ble til på dette vis, helt sant:
Veske og lue kommer snart i Jippiyes Marked og ligger der fram til  
julemessen 07. november. Om noen bor i Bergen eller sørover, så kan man altså komme seg hit ut til øyen for en fin dagstur. Reiserute (f.eks): Ferge fra Krokeide 09.35 til Hufthamar . Kjør til Bekkjarvik (superidyllisk sted i Austevoll kommune) og ta en kaffi på Gjestgiveriet der. Ta så hurtigbåten 11.30 til Møkster. Turen tar 15 min. Kos deg med juleshopping, utlodning, god mat og tur langs merket løype i havgapet. Retur fra Møkster 15.30. Ferge fra Hufthamar 17.00.

Ha en fin kveld!

1 kommentar:

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails