9. juli 2011

Reportasje i Dagbladet i dag!

Om vår vakre, lille øy Møkster og arbeidet med å gjøre øyen bittelitt mer kjent og tilgjengelig for folk flest. Øyen har vel vært bortimot en liten hemmelighet men vi vil ha folketallet OPP. Dermed må vi nesten nå ut til folk i Norge og fortelle om denne perlen som ligger kun en time med hurtigbåt fra Bergen. I høst bygges det to flotte hus her sånn at familier kan komme og teste ut livet på landet. Flere har vært her ute for å ta en titt de siste ukene. En sporty familie stilte opp til intervju:
Foto: Agnete Brun
Les mer i Dagbladet...

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Wow så artig!
  Selv frister jeg tilværelsen langt ute i Värmland for tiden, men hvem vet, neste gang jeg rømmer hovedstaden for å søke skrive-fred, går kanskje veien til din vidunderlige ø i havgapet (mer hjemmevant for en nordlending er det vel også...)
  Stå på :-)

  PS: får dog ikke kjøpt norske papir-aviser her ute i EU-periferien...

  SvarSlett
 2. Så flott reportasje :D

  SvarSlett
 3. Så fint dere bor =)

  - og så skjønne sy-ting det var i denne bloggen! Spenser-kjolene med lommer er nydelige :))
  Ha en fin dag,
  mvh Siv

  SvarSlett
 4. Jeg leste jo om "dere" i Magasinet på lørdag jeg, og i går syr jeg jippiyes-blusen fra Made by Me ,-) Tusen takk for et kjempefint mønster, akkurat som jeg kunne tenke meg. Så mye friske syprosjekter du har, em blir glad når en leser. En spennende plass dere på, håper familer kom inn.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails