4. juli 2011

Ny Gabytopp

Jeg har sydd litt mer enn det kan se ut til i det siste. Fikk bare ikke fotografert før bestillingen for i posten. Denne toppen er sydd til kunde. Ikke bare bare å sy til voksne damer men jeg har fått mål og håper den passer.
Mønster er eget, inspirert av en Frustrerte fruer-topp og tidligere vist her.

Ellers er sommeren enda kjølig og stort sett grå her på vestlandet. Noen turer på stranden blir det uansett. Ikke bading men guttene leter etter krabbe og jeg etter gamle planker. Med masse spiker ble det orden i trådsnellene:
Fiiine farger...

Ha en god kveld.

9 kommentarer:

 1. Kul topp og morsom sytrådhaldar. Ja ein kan finna mykje fint på stranda:) Inspirerande blogg du har!
  Ha ein fin sommar!

  SvarSlett
 2. Det var en fiffig løsning for trådsnellene :) Mulig den må adopteres til mitt nye syrom under kjellertrappa :) Flott topp også! Hvor er det trukise stoffet fra?

  SvarSlett
 3. Kjempefin topp. Jeg henger ikke alltid med med fotoapparatet, når jeg syr til andre. Det hender det forsvinner ut døra, før jeg husker å ta bilder :-)
  Den løsningen til trådsnellene tror jeg at jeg må adoptere, smart. Nå har jeg sloss lenge nok med trådsneller, og sammensurrede tråder
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Takk for fine kommentarer! Stoffet er fra Stoff og Stil og en lignende trådsnelle-planke har jeg sett et eller annet sted men husker ikke hvor. Altså en god ide, men ikke min.

  SvarSlett
 5. SÅ utrolig mye pent du syr. Jeg syr pittelitt selv, men ikke så mye som du. LIker stilen din kjempegodt!

  SvarSlett
 6. Jättefin klänning! Och fin trådförvaring, mina trådrullar ligger i burk och det är inte så praktiskt om man behöver trådrullen som ligger i botten :/ Kanske får bege mig ut och leta efter drivved jag också :)

  SvarSlett
 7. Kjempefin topp!! Den fikk jeg lyst å prøve meg på! Holder faktisk på å sy din Jippi-Yes Romantica Bluse som du har delt oppskrift på i Made by me. Gleder meg til å få den ferdig! Syns du er så flink til å sy! Takk for alle ispirasjon!!

  SvarSlett
 8. Superlekker topp! Herlige stoffer og farger.

  Trådsnelleholderen var HERLIG! Med fargerike sneller på blei det et sjikkelig blikkfang. Fargen på veggen din ser også lekker ut, vet du hva den heter? Uh, som om jeg trengte et prosjekt som omfatter maling av vegger akkurat nå? (o:

  Lykke til med øyverving!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails