29. juni 2010

Berg-og-dal-bane-tabbe

I kveld ble kose-buksen med natt-tog-stoffet ferdig. Det er jo noe med mønster som har fastlagt opp og ned. Tenkte på det, så absolutt, da jeg klippet ut. At togene måtte komme rett veg. Men det er så mye rart mellom himmel og jord, så hvorfor ikke dette? Sydde til og med buksen helt ferdig før jeg så at togene på ene benet hang under togskinnene. Å sprette opp igjen i strech-fløyel er noe herk, så da drypper det litt på en av guttene i huset og jeg velger å tenke at det er en berg-og-dalbane-versjon. Ellers er jeg veldig fornøyd... Prøver å få et live-bilde i morgen. Mellomste er en liten akrobat og jeg tror en myk, god kosebukse skal bli perfekt:

Fikk knipset et stilig tall her i går:

Og feirer altså med et gi-bort-lotteri. Litt vanskelig har jeg gjort det med poeng for Livet-På-Landet-reklame, men jeg lover å ha en superenkel versjon neste gang! Kun 1 poeng for kommentar, ikke noe mer tull. Selv kommer jeg nok til å snike inn uhemmet med Livet-På-Landet-reklame fremover. Her kommer kveldens versjon:

Sitter i sofaen og trer strikk i buksen, kaster et blikk ut på fjorden og får øye på en små-hval. Den titter opp flere ganger og jeg rekker å ta et par bilder. Dette er virkelig noe av det fineste jeg vet. Og, om man sitter ute og det er stille, så hører man de puster:

2 kommentarer:

  1. Fort gjort, men aldri så gæli at det ikke er godt for noe - du har jo en god forklaring i navnet!

    Det ser nesten litt eksotisk ut og se sånn ut på havet!

    Jeg for min del ser rett over til naboen her fra bygården i Paris, men hever jeg blikket litt så ser jeg jo også Eiffeltårnet ruve et steinkast, (steinkast som i boligannonser), borte i gata. Og det må jo jeg stadig skryte litt av.....

    SvarSlett
  2. Hehe, godt å se det er flere som gjør slikt. Jeg måtte ta en pause fra syinga nå fordi jeg akkurat oppdaga at jeg hadde sydd lomme på ryggen i stedet for framsida av ei sparkebukse. Dette er nok en mer synlig feil enn tog opp ned, så får vel frem med sprettekniven. Og øya ser fantastisk ut! Tror vi må ta en utflukt dit en gang for å se den med egne øyne. Det er vel ikke så langt fra Bergen? Og buksa var forresten veldig fin!

    SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails