30. juni 2010

Jippi-Romantica-Oh-Yes-blusen

I dag hadde jeg flere timer i strekk til å bare sy. Det ble ny sommerbukse str 3 år + bluse til meg! Har en kjøpe-bluse som er fin i fasongen og laget en blanding av denne og sommer-bluse-mønsteret jeg har til barn. Er kjempefornøyd! Blusen er i 100% bomull; polkadotter fra S&S og armer i vintage, ebay 60/70-talls. Blusen er så behagelig. Luftig, strammer absolutt ingen steder og så er den jo bevegelsesvennlig siden mødre også klatrer i trær. Denne voldsomme stoltheten skyldes nok at jeg tenker at det er så mye vanskeligere å få ting til å henge fint på voksne. Barn er litt mer rett-opp-og-ned.


Da er det tid for Twin Peaks. Ser den igjen for første gang siden den oppbrinnelig gikk på tv og ga alle Dynastiet-serie-modus-seere sjokk. Og så kult det var å være tenåring da.
Ha en fin kveld!

16 kommentarer:

 1. For en nydelig passform! Et pose-plagg som slettes ikke så posete ut, bare deilig behagelig. Så flink du er =)

  SvarSlett
 2. wow en laekker bluse! Rigtig flot!

  SvarSlett
 3. Rigtig dejlig bluse. Jeg har også eksperimenteret lidt med den facon til voksne men kan ikke få det til at se pænt ud. Din er blevet rigtig flot, og sikke lækkert stof.

  Kh
  Monika

  SvarSlett
 4. den var virkelig flott og ser veldig behagelig ut! jeg tenker som deg ang voksenplagg, men jeg tror man bare må kaste seg utpå!

  SvarSlett
 5. Knallstilig! tror snart jeg må begynne å sy noe til meg selv og ikke bare puter, gardiner eller vesker...

  SvarSlett
 6. Superfin bluse;-) Og Twin Peaks er alltid en fryd å se på. Husker første gang jeg så det.. Fantastisk absurd og skummelt - akkurat som jeg liker det. Herlig! Og så kan jeg knyte kirsebærstengler med tunga, slik som Audrey Horne...

  SvarSlett
 7. Flott bluse - flink er du!!!

  Og så "satt" den flott på deg, selv om den var vid. Men med din figur trur jeg nesten alt passer. Alt kler den smukke, som de sier!

  Det er jo gøy når en får til å sy noe til seg selv som funker! Mine ting funker greit, men mangler fremdeles å bli perfekte...

  SvarSlett
 8. Så nydelig en bluse du har laget!
  Likte stoffene sammen og den posete fasongen:)

  SvarSlett
 9. Vad fin den är. Ska också prova mig på en singoalla. Härligt med Twin Peaks-nostalgi. Min symaskin brann häromdagen och var på väg att publicera ett inlägg med rubriken fire walk with me så nog är twin Peaks i luften alltid.

  SvarSlett
 10. Superfin! Gillar modellen, ska se om jag kan hitta ett sådant mönster och sy mig en singoalla jag med :)

  SvarSlett
 11. Den är verkligen jättefin! Känn dig nöjd!

  SvarSlett
 12. Smuk smuk stof. Virkelig smuk

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails