9. juni 2010

Blomster, blomster og sykveld igjen

Her en kveld var jeg litt "proff" og klippet ut til tre bluser mens jeg hadde mønsteret framme. La ut masse stoffer på gulvet og hadde det ganske så gøy med å finne kombinasjoner.
En av blusene ble klar i går. Retrobuksen ligger enda og venter. Liker å ha flere prosjekter gående samtidig. Mønster fra boken 'Barn igjen'. Størrelse 4 år (+/-). Hovedstoff er vintage, men ubrukt, fra ebay. Skal visstnok være fra 60-tallet. Ermene er polkadotter fra S&S. Denne finner du til salgs i Jippiyes Marked.
Ellers var lillegutt og jeg på tur i solskinnet i går. Finner mye inspirasjon i blomster. Fargene, fasongene og kombinasjonene av farger og mønster. Det er tid for en kort, men heftig og vakker valmue-sesong i veikanten ved skolen:
Mmmmmmm. Fascinerende. Ser ut som det ligger en bitteliten kake i midten:
Turen gikk innom en annen øyboer med en svær og frodig hage. Her fikk vi med oss to syren-trær og måtte stoppe for å beundre epleblomstringen:
Nå sover lillegutt og det er tid for å hente noen trillebår-lass med mold til syrin-trærene. Kan jo ikke sitte inne og sy i dette været! Har jammen ventet lenge på sommeren. Som vanlig.

10 kommentarer:

 1. Härliga tygkombinationer och underbara blombilder!!! Smart att klippa till flera olika av samma modell. Vintage-tyget är ju bara urläckert!!!!

  SvarSlett
 2. Urläckra tyger!!! Urläckra blommor!!

  SvarSlett
 3. Kjempesøt bluse!!
  Og så fine blomesterbilder! Ligger visst litt etter dere når det gjelder blomstring:)

  SvarSlett
 4. Alltid en slager det kjolemønsteret der! Herlige kombinasjoner! Gleder meg til å se de andre to ferdig!

  SvarSlett
 5. Söt liten blus lite 50-tals mönstrat fin färgkombination. Visst är det vackert med vallmo jag väntar på att min skall komma upp ur jorden. Planterad den för 1vecka sedan.

  SvarSlett
 6. Vilka härliga somriga tyger du klippt till i! Att klippa är ju faktiskt halva nöjet, men att sy är faktiskt roligare! Vallmo är så vacker blomma och äppelblom likaså! Fina bilder på blommorna! Ha en trevlig kväll! Roligt att du vill delta i min tävling!

  SvarSlett
 7. Sååå nydelig den blusen ble:) Du er sååå flink til å kombinere ulike stoff!Lurt¨å klippe flere i samme slengen ja.. Ha en fortsatt fin uke og nyyyt blomstringen rundt deg:)

  SvarSlett
 8. Fantastisk flott bluse og nydelige blomster! Skikkelig sommerstemning av begge deler;-) Deilig, deilig.

  SvarSlett
 9. Vilken fin tunika i somriga färger. Vallmo är så fint. Jag har några i min rabatt som har börjat blomma nu, de är verkligen jättefina!

  SvarSlett
 10. Så stilig bluse du har sydd! Liker kombinasjonene dine :)
  Ligger forresten noko til deg i bloggen min.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails