1. juni 2010

9 irritasjoner og 1 barokk tulipan

For en måned siden kom dette superstilige lakenet i posten. Tradera-kjøp. Men, så enormt med flekker! Dette var ikke en del av beskrivelsen... Sendte en mail til selgeren men fikk aldri svar. Var til og med hyggelig og foreslo at hun kanskje ikke hadde lagt merke til flekkene. Jaja, må bare vise litt (dette er etter vask):
Ikke gigantiske flekker dette, men en flekk er en flekk og ikke noe man vil ha på et plagg. Irrrrrrirerende når 10 av 12 blomster har en flekk. I tillegg til mange større, svake gule felter. NB- Kanskje 'Gisela / Ludde1111' ikke la merke til flekkene, og kanskje jeg får et svar en dag? Uansett- dette er også en del av syhverdagen og en bakdel med å ikke ha mulighet til å tråle bruktbutikker og selv sjekke kvalitet (og en bakdel ved handel basert på tillit...).
Og nå over til noe alldeles perfekt (til tross for et par flekker)- en merkelig tulipanknopp har sprunget ut og ser ut som barokke underskjørt? Svaner i slosskamp?

8 kommentarer:

 1. Å nei......ikke noe gøy. Ja det kjedelige med å bestille over nett er at men har ingen garanti.
  Håper du får svar å det ordner seg.
  Flott blomst!!

  SvarSlett
 2. Tråkigt med tyget, men prova olivtvål eller galltvål, så kanske du får bort en del av fläckarna.
  Hur sjutton kan man "missa" fläckarna.

  SvarSlett
 3. Å nei, å nei og huffameg - dette er for "gæli"! Dette er jo nærmest svindel - sånne flekker må man jo se og mangel på svar er vel igrunn en innrømmelse! Håper ikke du hadde bydd deg høyt i pris - og porto fra Sverige er jo heller ikke billig.... Kjipt!!

  Jeg handlet en liten rød gardinkappe med hvite hjerter for en tid tilbake. Jeg hadde bydd meg godt opp, utrolig hvordan det av og til tar av.. Men den så grei ut den, men jeg fikk aldri beskjed om pengene kom fram. Jeg fikk bare beskjed om at pengene ennå ikke var kommet, men at hun sendte den likevel. Jeg kunne ikke forstå dette og spurte en gang til om pengene var kommet fram og fikk aldri svar på det. Så jeg regner jo med det for alt var iorden ift min bank. Bare litt kjedelig å sitte igjen med en "beskyldning" om ikke å betale når man aldri kunne tenke seg noe annet enn å være ærlig!

  Det er jo verdt å forsøke med gallesåpe!

  SvarSlett
 4. Amen fy fasen vad trist. Hoppas du inte betalade en förmögenhet.

  SvarSlett
 5. Takk for vasketips! Skal prøve. Prisen var vel ok (hadde det vært uten flekker, vel og merke); 105 for dynetrekket. Men frakten ble 140. Syns sistnevnte var mye, men det veier også endel. Jaja. Irritasjonen går mest av alt på at noen mest sannsynlig visste om disse flekkene og valgte å utnytte tillit og tjene noen penger.

  SvarSlett
 6. Så kjedelig når sånt skjer. Får håpe du kan få brukt litt av det iallefall. Nydelig blomst.
  Ønsker deg en flott onsdag.

  SvarSlett
 7. Æsj, så utrolig kjipt! Skjønner godt du føler deg litt lurt av selgeren, for de flekkene var da ikke til å unngå å se!

  Krysser fingrene for at lure vasketips får dem til å forsvinne.

  Og den tulipanen var utrolig stilig!

  SvarSlett
 8. Noe så irreterende, er det ikke mulig å legge inn en kommentar under selgeren eller noe slik at ikke andre blir lurt, ( slik det er på ebay eller noe) flott stoff;) men så utrolig kjipt!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails