2. juni 2010

Heklelue

Tenkte å vise noe annet enn irriterende flekker i dag...
Hekling har jeg putlet med jevnt og trutt siden min mormor lærte meg det for, tja, ca 25 år siden. Fikk dengang en bok med grunnleggende heklemasker og masse rare/kule 70/80-talls idéer (har den enda). Mangler tålmodighet til å følge mønster, men luer og hatter går greit uten. Her er en sommerhatt fra i fjor som passet i år også. Hekling (og strikking) er supert å ha med rundtomkring. Ellers ser jeg at noen flytter symaskinen ut på terrassen i varmen. God idé.

9 kommentarer:

 1. Åhhh vilken söt virkad sailormössa!!! Riktigt cool men söt på samma gång:) Ta ut symaskinen på terassen låter underbart...om man ändå hade en terass...får se om jag kan tråckla ut den på vår lilla balkong istället;)

  SvarSlett
 2. Herlig liten lue, ser litt ut som en hjelm? Kjempesøt!

  Symaskin på terrassen er supert, om det blåser bitte litt så forsvinner til og med alle de små klipp-av-trådene helt av seg selv! Og havner kanskje som for eller pynt i et fuglerede nær deg? En fin tanke, syns jeg. (o:

  SvarSlett
 3. Så kul den er!

  Jeg har hatt symaskinen ute flere gange, kan virkelig anbefales!! Gir en helt ny lykkesyfølelse:)

  SvarSlett
 4. Verkligen jättefin mössa visst är det bra med stickningar och virkningar lätta att ta med.

  SvarSlett
 5. Vilken cool! Ser nästan ut som en slalomhjälm eller ridhjälp. Kul modell som kan varieras på hur många sätt som helst. Gillar garnet - vad är det för nåt?

  SvarSlett
 6. Alle: gøy at dere likte luen!
  H/Saltaste Bönan: Garnet er 50% ull og 50% bomull, min favoritt. Varm, men ikke for varm + det klør ikke. Husker ikke merket, men det kan jeg finne ut. Ellers er den heklet med to tråder, en off-white og en sand.

  SvarSlett
 7. Stilig lue! Jeg finner ut at du må ha falt ut av blogglista mi på et eller annet vis.. Har ikke fått fulgt med her inne på lenge! Men du produserer masse feiende fltt som alltid! glad jeg får kobla meg på igjen nå!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails