16. juni 2010

Sommeren-kommer-blusen

Siste av de tre blusene som ble klippet ut en effektiv kveld for ikke så lenge siden er ferdig. Etterpå var det rett ut og finne matchende blomster. Størrelsen er 5-7 år, erme-stoff nytt fra S&S, hoveddel fra ebay, vintage men ubrukt. Mønster som vanlig fra ´Barn igjen´. Den er til salgs i Jippiyes Marked.

Nå er det knallhard sommer-marked-fokus her. Må bare sikte meg inn på noen gutteklær snart. Ps. På denne lot jeg strikken rundt halsen være litt slakkere enn på mønsteret. Personlig liker jeg dette godt. Hva syns dere? Og hva er best- med eller uten strikk nede?
Og om det blir litt mye blomster-romantikk foreslår jeg å matche med for eksempel killer-rocke-kule gule plastikk-solbriller!
Og tusen takk for innspill angående kommende gi-bort-premie. Takker for tilliten knyttet til ønskene om voksenplagg. Dette tar jeg dypt alvorlig og har allerede tilbrakt en sen kveld i dyp frustrasjon over en bluse med innsnitt både foran og bak. Skulle til å slenge alt i veggen, men prøvde det først på med knappenåler i sidene og på skuldrene. Og- så rart, den satt jo fint. Syns ofte alt nytt virker som et mysterium, men jeg skal ikke gi meg. Premien blir voksenplagg om dere må vente både sommer og vinter...

Avslutter med et gammelt bilde fra dengang det var vinter og denne kjolen i samme stoff hang i vinduet med navnet ´Venter-på-sommeren-kjolen´:

13 kommentarer:

 1. Så fin bluse! Nydelige farger :)

  SvarSlett
 2. søt bluse! Vanskelig å si ang strikk nede, må nesten se den i bruk. Men kan tenke meg at det er veldig søtt på. Og så vokenplagg i utloddning da - det er jo veldig kult!

  SvarSlett
 3. Härlig blus och vilken underbar bild! Kul att hitta hit och kul att du vill vara med i min tävling!

  SvarSlett
 4. Nok en herlig bluse! Flott stoff-kombinasjon, og flotte bilder :-)

  SvarSlett
 5. Skjønne kjoler, både "sommer og vinter"!

  Har aldri testet med strikk nede og har ingen klar ide om det er flott eller ikke så flott.

  Voksenklær blir spennende!

  SvarSlett
 6. Supersnygg blus! Gillar tygen. Helt härliga bilder bland blommorna med gula brillor till!
  Visst bor du i Norge? Iaf börjar jag längta till Norge av den fina fjordvyn på den översta bilden.

  SvarSlett
 7. Jättefin blus i ett alldeles underbart tyg! Kul att hitta hit, du gör verkligen mycket fint!

  SvarSlett
 8. nyyydelig sommer bluse!!!herlig med sommer!!!!!!

  SvarSlett
 9. Underbar blus...riktigt somrig...gillar framförallt den viktiga detaljen i form av de gula solglasögonen:) Blir glad när jag ser dina kläder:)

  SvarSlett
 10. Nydelig sommerbluse !!
  Ha en super helg !
  Cecilie

  SvarSlett
 11. Superfin. Denna kan du gott göra i vuxenstorlek också! :)

  SvarSlett
 12. Ja, kjolen har hengt og ventet tålmodig på sommer. Og nå skal vi straks begynne å bruke den! Jeg gleder meg masse!!! Jeg har fått SÅ mange kommentarer på kjolen, og jeg er superfornøyd med den! :-)

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails