1. november 2010

6 dager til...

...årets julemesse! Kringle fra svigermor ligger klar i frysen. Syr i veg. Gøy med et lite mål. Her er Gynther-skjorte, str. 4 år:

Hovedstoff fra S&S; cordfløyel. Blomsterstoffet er en gardin funnet på Fretex i Stavanger. På tide med noen plagg som kan brukes av gutter og. Veldig fornøyd med hals-splitten:

Ellers slo jeg til med noe så proft som klesstativ. (Med tanke på messer og markeder). 75 kr på ikea. Der har de og fine barne-kleshengere i tre.

Til slutt en bukse i veldig solid dongery-aktig stoff. Fant det på salg på Åhlens for en stund siden. Mønsteret er eget. Svart stretch-jersey øverst, med en innsydd strikk for å gi ekstra hold. Størrelse 2 år.
Litt etter litt havner produksjonen i Jippiyes Marked fram til julemessen eller til eventuelt salg. Har ikke fått til pay-pal-betalings-muligheten enda. Rotet masse med koder og til slutt brukte jeg visstnok for mange forsøk. Nå må jeg koble et annet kort til kontoen, og det har jeg ikke her og nu. Hm. Vurderer å gå tilbake til blog-butikk-varianten. Nå blir blogg-formatet mer og mer likt en hjemmeside. Ikke vet jeg. Men sikkert en fordel for folk å kunne trykke på et handlenett-ikon. Skal prøve igjen. Men etter julemessen.

Ha en fin kveld!

10 kommentarer:

 1. Herlig skjorte! Lykke til med julemesse :-)

  SvarSlett
 2. Knallstilig skjorte! Har prøvd meg på to slike, og må sei at dette er eit mønster eg vart glad i!
  Klesstativet du har skaffa deg har stått på mitt syrom ei stund. Veldig praktisk, og ikkje minst kjekt å sjå når det fylles opp :)

  SvarSlett
 3. Hej! Vad mycket fint du syr! Gynther-skjortan är ju helsnygg! Har själv precis upptäckt Gynther och skall nog snart ge mig på att sy någon skjorta!

  SvarSlett
 4. Flotte klær! Halsen blei kjempefin!
  Og hvordan gjør du med et ekstra strikk i ribben? Fester du det i ribben på noe vis? Bredt eller smalt strikk?

  Jeg har også lurt litt på det klesstativer. Jeg har meldt meg på en messe i Stavanger den 5.desember, og da kunne det kanskje være litt kjekt med et sånt.

  Lykke til med messa du skal være med på!

  SvarSlett
 5. Jag gillar färgerna i skjortan, lättmatchat men ändå speciellt

  SvarSlett
 6. Den var superfin!(Som alt anna)

  SvarSlett
 7. Du har en award att hämta hos mig! :)

  SvarSlett
 8. Så mye fint du lager!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails