17. november 2010

Veske med hempe og knapp.

For et par uker siden sydde jeg en bag/veske og spurte ut i cyber-verden om det burde være med lukking. Takk for flere innspill og knapp ble det:
Byttet også metallringene med et hakk større:
Her den klar for julemessen og senere kjøpt av en god kollega:
Mønster: eget
Stoff: Stoff og Stil
Knapp og metallhempe: Husqvarna i Bergen.

Jeg har testet ut flere egne veske-mønster i det siste. Det ble et par mislykka forsøk, mye på grunn av dårlige løsninger med hanken. Til slutt kom denne i boks og nå skal jeg holde meg til den. En stund. Vil som oftest bare prøve nye ting hele tiden. Men noen få mønstre savner man etter en stund, som Gynther sine alveluer, og det blir gøy å ta de fram med jevne mellomrom.

Nå er det tid for å holde noen løfter og sy noen bestillinger.

Ha en fin kveld!

10 kommentarer:

 1. Så stilig veske! Gøy å teste seg fram med ulike møsnter. Men som du sier, innimellom testingen er det gøy å ta fram noen av favorittene også!

  SvarSlett
 2. Oi! Skikkelig fin veske. jeg elsker stoffet du har sydd den i! (Og nå har jeg fått med meg at det er fra Stoff&Stil...) Vet du om de selger det enda? Og hva var prisen pr. meter?

  SvarSlett
 3. Flott veske!Det stoffet har jeg også, gikk helt berserk på Stoff og Stil og kjøpte med meg mange meter.Jeg har sydd dynetrekk av det jeg, og så visste jeg ikke helt hva jeg skulle bruke resten til.Men veske er en kjempegod idè!
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Alle: Gøy at dere liker vesken!
  Maria: stoffet heter Lilleputt og koster 70 kr per meter. De har det på nettsiden, under 'Bolig'. http://www.stoffogstil.no/Katalog/Bolig.aspx?group_id=7106&articleid=26174

  SvarSlett
 6. For en superflott gla'veske! Sikkert gøy å endelig være i mål med et mønster man har prøvd seg fram med og justert etterhvert.

  SvarSlett
 7. Flott veske du har laget!! Fine, sprelske farger!

  SvarSlett
 8. Superfin;-)) Jeg blir i skikkelig godt humør av å se på den!

  SvarSlett
 9. Kjempestilig og tøff veske du har laget!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails