5. januar 2011

Tusen, tusen takk-

-for oppmuntring! Både fra kjente og fra dere som nå gir en lyd for første gang. Skremmer kanskje bort et par og, men denne bloggen var igrunnen aldri ment å reflektere det perfekte livet. Fra nå av blir det uansett syfokus. Trenger for min egen del å komme i gang med og fokusere på noe positivt snart. Syingen har vært en fantastisk avkopling før og vil nok snart bli det igjen. Illustrerer med Frida Kahlo som jeg gjerne skulle lånt litt styrke og skaperkraft av. 

7 kommentarer:

 1. leste innlegget ditt under nå... og ble veldig lei meg! uff da! Hørtes ikke noe kjekt ut.
  varme klemmer sendes fra ellemell

  SvarSlett
 2. Uff, så trist å lesa...
  Og du skremme nok ingen vekk fra den flotte bloggen din ved å dela detta.

  Eg sende mange varme tanker og gode vibrasjoner med positiv energi.
  Lykke te i tida som komme.

  SvarSlett
 3. Jeg vil være med i skapergleden, styrken eller mangelen på dette, alt etter som det er! Egentlig reflekterer du vel det virkelige livet, ved å tørre å være ærlig om at det slett ikke alltid er perfekt. Stå på eller hvil, alt etter hva som trengs, Jippiyes! Du gleder iallfall oss med din tilstedeværelse i bloggen din.

  SvarSlett
 4. Du har jo ikke utlevert deg så veldig i denne bloggen, synes ditt forrige innlegg var fint. Men trist, selvfølgelig, for deg - ønsker deg alt godt og håper alt går greit videre. Ønsker deg uansett alt godt i det nye året, og gleder meg til å følge deg videre. Alltid spennende å se hva du klarer å trylle fram!

  SvarSlett
 5. Huff huff, sender deg varme klemmer og gode tanker!
  Så kjekt at du forsetter og syr, viktig å fokusere på litt på det kreative også, lykke til!!
  Jeg ønsker å følge deg videre på den andre bloggen.

  Klem klem

  SvarSlett
 6. Ikke lett når livet viser seg fra de mindre koselige sidene...men du får hente ut den styrken du har i deg, for det er utrolig hvilken styrke man har når det trengs. Og hold fast!! På alle de positive folkene og små gleder rundt deg. Sender gode tanker...

  Marit

  SvarSlett
 7. Sänder dig varma kramar och tänker på dig! Hoppas du får kraft i ovissheten med din sjukdom. Jag gillar mycket det du skapar och imponerad att du gör dina mönster ofta själv! Roligt om du vill fortsätta sy och fokusera på något roligare än sjukdomen. Kram!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails