14. desember 2009

Orden i sysakene


Jeg jobber for tiden med et par bestillinger som skal være klar før jul. Og til slutt er planen å sy de siste julepresangene. Dermed er det ikke så mye å vise for tiden- men jeg har ryddet i alle stoffene og er veldig stolt over hyllen min. Ganske tilfeldig plassert- ikke etter farge, mønster eller kvalitet- men vintagestoffene har en egen seksjon. Jeg kan (bort)forklare mangelen på sortering med at det stimulerer til kreativitet og kopling av mønster og farger man ellers ikke ville kommet på.

4 kommentarer:

 1. Vilken fin ordning jag skulle behöva ta tag i mitt tygskåp med men det får vänta till nästa år.

  SvarSlett
 2. Jag vill också ha sån fin ordning, men måste nog sy lite mer först så att tygerna får bättre plats. Håller med om att din hylla är inspirerande.

  SvarSlett
 3. Hvilken herlig orden! Jeg hadde også skikkelig opprydding for ikke så lenge siden, bare så synd det ikke holdt seg ryddig så lenge..

  SvarSlett
 4. Ja, her var det orden i sysakene! Imponerende!
  Du har vel kanskje et poeng i at å ha kvalitet, farger og mønster litt om hverandre kan inspirere. Hos meg er det nesten alltid et rot i stoffene, fordi jeg stadig vekk har "alt" utover stuebordet for å finne den ultimate kombinasjonen....

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min, kjekt å finne din!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails