27. desember 2009

En-venn-i-lommen-buksen

Da er det lov å vise en julebestilling. Cord-fløyel med strech (S&S), polkadott-kantebånd, applikasjoner, ribb i livet og sleng. Utgangspunktet er et mønster fra boken 'Barn igjen', men jeg har etterhvert moderert det en god del; bla. gjort den smalere i beina + mindre lommer. Har lagt til baklomme, sleng og applikasjoner. Størrelsen er 4-5 år. Ideen til en applikasjon som stikker opp av lommen er fra Ottobre. Om man ikke ønsker sleng eller om den er for lang, er buksemodellen like fin med strikk nederst.

9 kommentarer:

 1. Wow! Supercoola! Riktigt snygga! /petra.h

  SvarSlett
 2. Snygga byxor! Apan är jätte söt:)

  SvarSlett
 3. Åh, denne var kul! Stilig emd apen som titter opp av lommen:)

  Ha en fortsatt fin romjul!

  SvarSlett
 4. De här kulaste byxor jag har sett, och apan som stiger upp så himla kul! och polkadot såklart! Romjul tar slut, nu vet jag var betyder tack vore siri. BUkser ord lärde jag mig från cillipus, hon gör också världens kulaste buksedressar. Året var produktiv till dig, kommer flera mera, du har så mycket att ge, kreativ och rastlös, är det en av normanen egenskaper? för det är flera som är lika duktiga där upe. Och jag är glad att ha kontakt med er. klem klem

  SvarSlett
 5. både snygga och roliga byxor

  Gott nytt år till dig!

  SvarSlett
 6. Vilka otroligt söta byxor... Urgullig liten apa, skulle passa min son som kan klättra bättre än en apa just nu. Törs nog säga att han skulle vinna över Stålmannen med om de hade en tävling.... Gott Nytt År!

  SvarSlett
 7. Hihi vad häftig kontrast det blev med de svarta banden med vita prickar på.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails