3. desember 2009

Vintage-prosessen

Ny ebay-pakke, fra Australia denne gang. Dette er siste innkjøp på en stund. Nå er det bare å vaske og lufte gamle stoffer. Gøy med gammelt, men en aning "loftsduft" vil man jo ikke ha... Satser på at november-vinden ordner opp. Om en måned er det tilbake på jobb men jeg er fast bestemt på å ikke la symaskinen støve ned av den grunn. Vil man nok, så finner man tid- håper jeg....

3 kommentarer:

 1. Veldig kjekt med vintagestoffer. Gleder meg til å se hva du lager. Kan trøste deg med at det går fint å sy selv om man er i jobb. Jeg jobber 100% og vel så det med vakter og alt, men får da sydd rimelig mye (selv om jeg jo ofte tenker at jeg aldri får sydd nok..). Handler om prioritering!

  SvarSlett
 2. Godt å høre! Det er jo den perfekte hobby; man syr når man har tid og energi til det. Har man ikke- så ser man for seg stoffer, mønstre og kombinasjoner eller surfer rundt på syblogger eller leter etter fine stoffer.

  SvarSlett
 3. Så mycket fina tyger skall bli spännande och se vad du det skall bli av dem.
  Härligt med lite sommar bilder. Oh vad jag saknar sommaren särskilt nu när det blivit lite kallare och man står varje morgon och ser till att alla har sina vantar,mössor och halskragar. När man kliver ut har man glömt sig själv och fryser.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails