20. april 2010

Forklekjolen live

Kveldens mannekeng var positiv etter avtale om to Muldvarpen-episoder og en skål med eplebiter. Formålet var å vise forklekjole-modellen live ettersom den ikke gjør seg så godt på kleshenger. Men, som vanlig er tiden knapp og mannekengene jeg kjenner synes det er veldig vanskelig å stå stille.
Dersom noen reagerer på at denne mannekengen er litt "solid" så skulle jeg gjerne vært forkjemper for et mer fleksibelt skjønnhetsideal, men det er nok en av husets tre små gutter som stiller opp. Igjen...
Tiden er ute - skautet skal av!
(Og mannen i huset foretok en liten sensurering og syns det er på tide å få seg / lage en utstillingsdukke... Sant nok.)

5 kommentarer:

 1. Forkle-kjoler er flotte plagg, og denne var veldig fin synes jeg! Artig at du har laget mønsteret etter et gammelt plagg.
  Synes forresten det er herlig utsikt du har fra vinduene dine :-)

  SvarSlett
 2. He he he ser det for meg, du som gjerne vil ha en modell og en gutt som ikke er så stort fan av modelljobbing.

  Uansett flott kjole!! Så gøy med skaut, det blir liksom litt ekstra helhet.

  Enig med hun over, nydelig utsikt!!! Er det rett ut i havet?

  God kveld!!

  SvarSlett
 3. He he, en flink modell! Og en flott kjole!

  SvarSlett
 4. oj vad mycket fint du gör!
  gillar fågelklänningen här nedanför också.

  min lillgrabb ställde glatt upp på klänningsbilder förut. Nu är han 5 och skriker högt om man kommer nära med en klänning. Men rosa tröjor funkar fortfarande:-)

  SvarSlett
 5. Jag har också fått prova klänningar på min pojke. Det ser liksom lite fel ut...tänk så fastlåsta vi är i våra klädkoder och könsmönster...:) Klänningen var superfin!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails