19. april 2010

Nye stoffer og fuglekjolen

Heldige meg! Tre nydelige dynetrekk fra Bloomers Kids. Denne gang i 100% bomull og klar for mini-masse-produksjon, for her på øyen skal det nemlig bli sommermarked! 4. juli er datoen, så nå finnes en god unnskyldning for å sy alt det jeg har lyst til å sy, men eeegentlig ikke trenger.

I tillegg har verdens fineste frotté-stoffer kommet i hus- fra finske Myllymuksut. Ape-stoffet trodde jeg var utsolgt, men sendte en mail for sikkerhets skyld- og de hadde litt igjen. Dermed blir det snart noe til guttene.
Til slutt en kjole som gamle følgere har sett før; fuglekjolen. Første utgave ble solgt på julemessen og denne er en bestilling fra en annen øyboer. Stoffet er fra Ikea, 100% bomull. Skulle kjøpt mer av dette og hjertestoffet. Var usikker på om det ville passe til barneklær. Jaja. Skal ikke klage når postkassen er full av nyheter. Ellers går Sommerfugl-i-gresset-kjolen til Jippiyes Marked. Tror ikke jeg sparer noe til sommermarkedet. Ikke enda ihvertfall.

Ellers er kveldene lysere og mildere og hagen lokker nesten like mye som symaskinen når guttene er i seng og kveldens luksus-egen-tid starter. Stor forskjell på møkkete hender og steinmur-bygging kontra å sitte konsentrert (ideelt sett) foran symaskinen. Men, allikevel fyller disse to samme behov for avkopling og det å lage/bygge noe. Lurer nok inn noen hagebilder etterhvert.

17 kommentarer:

 1. Hejsa :-)
  Helt skønne skønne kjoler du syr, er ganske forelsket i stilen!
  Du skriver tidligere at mønstret er fra Burda, jeg kan ikke finde det nogen steder, måske du kan hjælpe?

  SvarSlett
 2. SÅ mange flotte stoffer du har kjøpt. De frotte-stoffene er jo herlige!
  Kjolen er super-fin!

  SvarSlett
 3. Hei! Mønsteret har jeg tegnet selv etter mye prøving og feiling, men den aller første spencer-kjolen jeg prøvde meg på var et gratismønster fra Burda. I venstremenyen under ´Fine gratismønster´er en link. Dette er bittelite og var ikke bra i fasongen. F.eks. altfor smalt over brystkassen. Men, uansett er det her jeg fikk ideen til lommene som går igjen i mange av kjolene mine + ekstra utsvinget fasong + sele-overlappingen. Ellers er det en fin spencer-type i Gynthers bok 'Børnetøj du selv kan sy 0-4 år.

  SvarSlett
 4. Väldigt fin modell på kjolen/klänningen du syr. Så fint med utsvängt där nere på kjolen! Läckra frottétyger du hittat från Finland också!

  SvarSlett
 5. Så fine stoffer!

  Og kjolen er bare nydelig:)

  SvarSlett
 6. Nydelige stoffer !!
  Og fuglekjolen er bare skjønn !!

  SvarSlett
 7. Flotte stoffer og flott kjole!!

  Deilige farger!!!

  Ja hagen roper etter oppmerksomhet, men er jo så kjekt å sy. Får ta meg en økt ute i helgen.

  SvarSlett
 8. Hvor er du heldig. Smukke stoffer du har erhvervet dig. Hvor fuglekjolen flot og må prøve at lave noget lignende til min datter.

  kh
  Monika

  SvarSlett
 9. Klänningen är ju alldeles ljuvlig!!! Tygerna är inte dumma de heller. Gillade speciellt de tre övre dynetrekkene...superfina:)

  SvarSlett
 10. Tjusigt!
  Blev superförtjust i tyget med blommorna i orange och bruna toner :o)

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 12. Hovsa!
  Åh ja, det er sandt, hvordan kan man glemme bibelen over dem alle:o)
  Jeg har den heldigvis selv, EG-bogen, prøver mig med den spencer deri, tak for hjælpen.
  PS. synes bare din epleblomst kjole er lige til at spise:-)

  SvarSlett
 13. Så masse flotte stoffer du har fått i hus :) Og så spennande med sommermarked. Blir kjekt å følge med på kva du lager fram mot juli.

  SvarSlett
 14. Gry: Lykke til med Gynther-kjolen! Om du lager den litt mer utsvinget enn mønsteret, så er du ikke langt fra Eple-kjole-fasongen.

  SvarSlett
 15. Super! tusind tak :-) nu skal lillepigen starte i vuggestue d.1 maj, og der kommer 3 konfirmationer, så må man jo gerne være lidt fin i tøjet :-)

  SvarSlett
 16. Oj - det apestoffet var kjempekult! ;-)

  SvarSlett
 17. Wonderful creations and blog!

  Laura from Italy

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails