21. april 2010

Forklekjole med polkadotter inkludert en bekjennelse

Her er enda en forklekjole med hjerte-applikasjon og lomme. Som før, laget etter et 100 år gammelt mønster. Sammen med denne kjolen følger en bekjennelse...

Da jeg startet bloggen hadde jeg et par idéer rundt hva den skulle og ikke skulle inneholde. Den skulle ikke framstille det perfekte huset, den perfekte småbarnsmoren, den perfekte syproduksjonen eller liknende. (Ps- utsikten ER fantastisk, og det perrrrfekte stedet for fotografering så sant dagslyset finnes utenfor.) Vel, vel- tilbake til bekjennelsen. Jeg har tidligere beskrevet både medgang og motgang rundt det å sy. Jeg sydde altså nylig noe på bestilling og gjorde to slurvefeil! (Dårlig reklame... ) Heldigvis tok kunden kontakt og jeg fikk mulighet til å rette opp igjen feilene. Jeg er igrunnen veldig nøye (på grensen til pirkete) MEN så er jeg også så ubeskrivelig distré. Nå skal alt dobbel og dobbel-sjekkes. Forklekjolen er altså en beklagelse og en takk til en hyggelig og tålmodig kunde!


Og nå er det å sy videre på en bukse-bestilling, med hodet på rett plass. Ellers risikerer du også en kjole på kjøpet, P! Kanskje jeg skal lage en reklame: 100% fornøyd eller en ekstra kjole... Eller kanskje en "Jeg er ikke helt perfekt, allikevel"-award, med oppfordring til å komme med avsløringer om et par tabber..? Et par ting som irriterer vettet av oss? Et par dårlige egenskaper?

12 kommentarer:

 1. For en utrolig flott kjole! Prikker er supert! En kunde har vel aldri vært mer fornøyd med å motta bestilling med slurvefeil:)

  SvarSlett
 2. Åh jag gillar att du inte är helt perfekt. Det ger hopp till oss andra som inte heller är det! Superfin klänning, den vi har här är mycket omtyckt.

  SvarSlett
 3. Åh, sy gjerne et sting eller to litt feil - den kjolen var jo bare skjønn!!! Du er flink!
  Har en sjuåring her som er oppglødd over å skulle få sin egen bukse - laget kun til ham! Han er opptatt av om lommene er på plass. Han fabler om navnet sitt brodert foran på buksa, men det ønsket har jeg ikke viderebragt til deg - veit ikke helt om det hadde vært helt heldig...

  SvarSlett
 4. Jeg synes den ser helt perfekt ud! hvordan i alle lande klarer du å sy på kantbånd så fint?
  Jeg lærer det aldrig! ;o)

  SvarSlett
 5. Klänningen är helt underbar!!! Så många fina små detaljer och allt perfekt paketerat. Jag kan aldrig tänka mig att någon av dina kunder skulle vara missnöjda...allt du gör är så klockrent!

  Tack för awarden btw:)

  SvarSlett
 6. Nydelig kjole - man må kunne feile for å lære. Men jeg synes du er veldig flink. Og tusen takk for awarden! Veldig koselig å få utmerkelser (selvom jeg ikke pleier å få tid til å sende dem videre). ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Så søt! Og godt å høre at det er andre som gjør litt feil innimellom...

  SvarSlett
 8. Jeg ble jammen i godt humør av både forklekjolen OG bekjennelsen din;-)

  SvarSlett
 9. Supersøt forklekjole !!
  Blir en feil her innimellom også, godt og høre at det ikke bare er meg !!
  Cecilie

  SvarSlett
 10. Så utrolig flott kjole, helt yndig!
  godt og høre ikke alle er perfekte!

  legger meg til som følger, klem ellemell

  SvarSlett
 11. Hei hei. Jeg syns du er råflink. Kan jeg spørre deg om hvor du bestiller dine oppskrifter?
  Ha en flott dag.
  :) Susanne

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails