3. juli 2010

Sommermarkedet er overstått.

Nydelig varm dag og masse folk! Det vil si relativt masse folk. Tipper 100 var innom og det er jo bra på en øy med 55 fastboende. Sommerstemning nå med hyttefolk og båtfolk. Solgte en del, ikke vanvittig mye, men får igjen si relativt mye. To kjoler, en bukse og to smykker + en bestilling. Smykker er et nytt innslag her på sybloggen, men en gammel hobby. Jeg fikk laget tre her om dagen og brukte skjell fra badeviken videre innover den fine stien fra forrige innlegg. Her ser dere en fargerik del av gymsalen:
Fikk, som vanlig, ikke tatt bilde da folk var kommet, for da ble det trøkk i kaféen og travelt for damene. Ellers ble det tid til å lage riktig så fine merkelapper:
Utrolig koselig å se hva andre lager:
Og her er mine tre sommersmykker:
Jeg ble stort sett stående i kaféen mens svigermor passet salgsboden. Hun kunne rapportere at flere av mødrene falt for bluser og kjoler i retro-stoffer, men døtrene ville ha..... rosa prinsessestil. Ingen stor overraskelse. Tross alt, det er jo dagens "mor-generasjon" som har sine egne barndomsminner knyttet til 60-70-talls tapeter og gardiner og ikke dagens smårollinger. Har forresten vage minner om at jeg også ville ha rosa en periode, men det ble brunt og mørkeblått fordi jeg alltid kom hjem med skitne knær. Klatret i trær og sånt. Ville ha lyst, krøllete prinsessehår og. Hvor kommer det ifra?

Bestillingen var forresten av en lik bluse som den jeg hadde på meg, nemlig Jippi-Romantica-oh-yes-blusen. Alt i alt en super dag. Kaféen og basaren fikk tilsammen inn et veldig bra overskudd som går til innkjøp av noe til barn og unge her på øyen. I første omgang leker til sandkassen på lekeplassen, men det rekker såvisst til mer...

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med relativt mye salg!

  Det er vel desverre slik at det er vi mammaer som har forelska oss i gamle minner om en bekymringsløs og "blomstrete" barndomstid på 70-tallet.
  Kan ikke huske å ha vært så rosa eller prinsessete selv, men min jente på 3 velger definitivt rosa og sukkersøtt hvis hun kan.

  Fine navnelapper, forresten.

  God helg!

  SvarSlett
 2. Ser ut som et vellykka marked!
  Kjekt ¨så lenge jeg kan velge klær til minstemor - det endrer seg vel kanskje etterhvert...

  SvarSlett
 3. så ut som et koselig marked - alltid fint å få vise frem hva man gjør. Man blir nok litt forskånet for prinsesseverden med bare gutter i hus, det merker i allefall jeg:)

  SvarSlett
 4. Så gøy med marked, og bra at du fikk solgt litt ihverfall:)

  SvarSlett
 5. Så mykje flott du har laga til markedet, og kjekt at du fekk solgt ein del.

  Epleblusen er foreviga på litlo så om du kikker innom bloggen min ser du kor flott den var på ho :)

  Er ein del prinsessefaktor her i huset også, men imponerende nok velger ho å kle seg i heimesydde klede titt og ofte. Noko mora er veldig glad for :)

  SvarSlett
 6. Vad kul med marknad och kanon med sådan uppslutning på en sån liten ö:) Å vilka fina märklappar du har gjort!!!!

  SvarSlett
 7. Marked er alltid gøy :)
  Du får lage noen kjoler i retro-prinsesse-stil
  til neste gang,så blir både mødre & døtre fornøyde ;)
  Stilige merkelapper!

  SvarSlett
 8. Så mye fint du har laget, og spennende med marked :) Takk for inspirerende titt! Legger meg inn som følger, så "sees vi".

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails