2. juli 2010

To bukser klar for morgendagens marked

Ape/blomster-bukse i frotté fra finske Myllymuksut. Jungel/blomster-bukse vintage fra ebay. Begge str 3 år. Innser at nesten alt jeg har laget til markedet er 2-3 år str. Syns det er så greit når jeg kan sjekke størrelsene på egne barn:

Testrunde. Nå har vi god rutine på å prøve klær og så en tyggis. Forhandlingsfasen er over:


Apestoffet har aper som går både opp og ned, men den observante leser har kanskje lagt merke til at på lommene klarte jeg å klippe akkurat to som er oppned? Tenkte at aper henger endel oppned og lot det stå til. Men, når det er sagt, blir stadig overrasket av hvor distré det går an å bli...

Og litt øy-reklame: Her fra gårsdagens rusletur med minstemann i en av de frodige delene av øyen. Blomsterduft. Temperaturen stiger endelig her også. Én dag med sol og fantastiske 16-18 grader:


Har noen prøvd å stille inn fokus på en bitteliten forglem-meg-ei som vaier i vinden? Klarte det til slutt:

Og til slutt- gledens tær! Første gang ute i dagslys på snart ett år. Skulle hatt rød neglelakk og påklistrete diamanter, men varmen kom brått på:

7 kommentarer:

 1. Massor av snygga byxor du tillverkat! Ser spännande ut den där stigbilden.

  SvarSlett
 2. Deilige bukser, og når det gjelder opp-ned-ape-lommer så sier jeg som Lillebjørn Nilsen; "det er fort gjort å glemme det er fort gjort det".

  Lykke til på marked imorgen!

  Nydelige naturbilder - føttene også, hi,hi. Joda, fint med neglelakk, men føttene så meget velpleide ut læll.

  SvarSlett
 3. Jeg la ikke merke til apenes oppned tilstand, men jeg ser det jo nå, jeg tenkte at det var slik den skulle være. Sabla fine var de nå i hvertfall, jeg skulle ønske jeg kunne gå på det markede for å se hva du har å by på!!! Øya di ser fantastisk fin ut, det er forsåvidt den jeg bor på, bortsett ifra at desverre det ikke er særlig hyggelige innbyggere er, det har mye å si altså. Hvordan er samholdet der? Og hvordan er det for nye innbyggere? Ha en fin helg

  SvarSlett
 4. kjempesøte bukser! jeg har også sydd en bukse i det samme frottéstoffet. Det er så fint - men støvete å sy av! Masse lykke til på markedet!

  SvarSlett
 5. Nina: Ja- den er spennende og så utrolig full av markblomster. I enden er en bitteliten badevik. Jeg skal følge på med flere bilder.

  Rockefår: Takk for det! Ble nå veldig i tvil i kveld: en bunke full av knallfarger og svære mønster. Ikke EN småblomstrete rosa kjole. Jaja, vi får se.

  Annicken: Gøy å høre fra andre øy-boere. Her er miljøet utrolig godt. Jeg opplever at alle er åpne, inkluderende og "seg selv". Generelt har jeg inntrykk av at ytre vestlandet er preget av åpenhet og nysgjerrighet (i positiv forstand). Lurer på om det har noe med den kontakten man historisk har hatt med fremmende fra inn- og utland pga handel og fiske langs kysten, men jeg tror også det varierer fra sted til sted. Jeg kommer selv "utenifra", er byjente. Så for meg ett år "på landet" og nå har det blitt ti. At vi trives så godt skyldes miljøet like mye som naturen og fred-i-sjelen-faktoren. Jeg ble tatt utrolig godt i mot. Syns miljøet er inkluderende samtidig som man selv bestemmer hvor sosial man ønsker å være. Ingen renner ned dørene hos hverandre. Stort sett møtes man langs vegen, på butikken, på båten og slår av en prat da. En annen bra ting er jo at det bare tar én time til Bergen. Selv om hverdagen med tre små er travel og på noe vis tungvindt her på øyen, så føler jeg fremdeles at det er et lite eventyr. Vil du vite mer- så send gjerne en mail!

  SvarSlett
 6. Kule bukser!
  Øylivet høres jo flott ut, kunne faktisk bli frista, men så er det dette med jobb, da....

  SvarSlett
 7. Hi, hi, hadde ikke tenkt på at apene var opp ned hvis du ikke hadde nevnt det!

  Stilige bukser! Og deilig emd litt sommervarme hos dere:)

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails