1. september 2010

Jippi!

Teddy-hjelmen satt som et skudd! Jeg er veldig fornøyd (for det må man jo få lov å si).
Teddy-stoffet var først ment som for, derfor sydde jeg navnelappen der. Har en ide om at jeg vil ha navnelappene inni, for jeg er generelt ikke så glad i merker. Tenker, som tidligere nevnt, å bare ha en liten polkadott-lapp synlig. Men... når lappen først står der, så var det litt fint og. Hva syns dere? Og hva syns kunder? Er det gøy å se med en gang hvem som har sydd noe? At det ikke er H&M? Eller blir det vel mye navnelapper på kryss og tvers?
 Ha en fin kveld!

15 kommentarer:

 1. Så fin den ble!! Ser ut som det er kjempegod passform på den...den blir god når høstvindene feier over øya :-)

  SvarSlett
 2. Den ser snygg ut, och lappen tycker jag är dekorativ.

  SvarSlett
 3. søt lue -sikkert varm og god også! Jeg synes det er fint med merkelappen utenpå klærne. Har også hatt kunder som har spurt spesifikt om det er merkelapp synlig på klærne fordi de syntes det var litt ekstra kult. Men det er jo greit å tenke litt på plassering synes jeg. På lua satt den bra:)

  SvarSlett
 4. All grunn til å være fornøyd!
  Jeg lagde en lignende lue i fjor vinter i ullfilt, ble ikke helt fornøyd foran. Men når jeg ser hvor fin din ble, tror jeg mønsteret må fram igjen og mekkes på!!

  Jeg bruker å ha merkelappen synlig, syns det er gøy med litt bevis på hvem som har lagt ned til på å lage plaggene:)

  SvarSlett
 5. Å så fin. Och gosig. Man kan väl vända den om man vill ha goset inåt när det är riktigt kallt? Fast jag gillar ju lappen. Den är ett konstverk i sig - en signatur.

  SvarSlett
 6. Så flott, å hvilken herlig farge!!!

  SvarSlett
 7. Så flott lua blei :) Eg liker at merkelappene er synlige, og gjer det på klærne eg syr... Her var merket kjempeflott plassert - for d e jo greit å tenke plassering av lappene også!

  SvarSlett
 8. Såg riktigt varm och gosig ut. Även go och härlig färg! Jag tycker gott och väl att märklappen kan synas så det syns vem som gjort plagget. Tycker att du satt lappen på ett bra ställe =)

  SvarSlett
 9. Kjempefin! Synes det er flott at merkelappen er synlig. Det gjør produktet mer unikt synes jeg:)

  SvarSlett
 10. Så harlige!!
  Barndomsminner, hihi :o)

  Eg syns forresten godt at merket kan visast.

  SvarSlett
 11. I just say WOW, du är så flink och inspirerande, att komma här på besök till dig är som en fest, av kretivitet och glädje. klem!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails