20. desember 2010

Postfrister og fiktiv herming

Fant de fineste, tunge, biljardkule-aktige perlene i helgen. Som nevnt i forrige innlegg så ble de til et perlesmykke. Her avbildet i kveldens fullmåne:
Men, hva finner jeg reklamert for i et blad, sånn cirka ett døgn etter at jeg laget mitt? Dette armbåndet på Designtorget. Ganske så irriterende. Men, men. Det ser nå IALLEFALL ikke ut til at de har biljard-tyngden. Så det så.

Og dagene flyr ifra meg. Har enda tre løfter og siste postfrist (innenlands) er onsdag. Litt ute av telling nå, men her er et par løfter som skal sørover:
Og, hvor er juletreet? Tror det står et sted ute bak en vegg. Og pepperkakehuset? Når det materialiseres så skal det søren meg blogges om, ja. Jeg syns nå at stress hører hjemme i juletiden.

Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

 1. Sukk! Halskjedet ER jo bare så flott - men jeg har dessverre ingen svanehals som det kan ligge så vakkert rundt som på den over, så jeg er redd for at det blir for lite:-((( (Litt mer hobbit enn alv over denne fruen, ser du...)

  Ditt er for øvrig mye finere enn det på Designtorget!

  SvarSlett
 2. vilka underbara pärlor! var hittade du dem?

  SvarSlett
 3. Superläckert halsband du gjort...mycket coolare än armbandet på Designtorget:) Ingen brådska här inte kära du. Det gör inget om det låter vänta på sig till nästa år...haha...det låter så långt fram, men det är ju snart ju:)

  Önskar dig och familjen en riktigt God Jul!

  Kram Helena

  SvarSlett
 4. Alle: kjekt at dere likte smykket. Perlene er fra Panduro.

  Helena: Her har det kommet mye på, men løftet er ikke glemt.

  SvarSlett
 5. Vilket härligt halsband! Jag älskar sådana där karamellfärgade pärlor.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails