26. mai 2011

Bøker, perler og tv2!

Ikke energi til å sy for tiden men har lest mange gode bøker. Anbefaler Nick Hornby; 'How to be good' og Allison Pearson; 'I think I love you'. Har et halvferdig voksenskjørt som venter. Litt polkadotter og litt roser. Et par dager til så er vi der kanskje... En god indikator på overskudd den syproduksjonen. Sånn er det vel for de fleste. Noen dager frister det mest å putle med perler. Dagens produksjon:
Globusen kom heldigvis min veg før den årlige gjenvinningsbåten tok den med seg. Bra å ha folk rundt seg som vet hva jeg liker. Smykkene finnes i epla-butikken.
Til slutt litt øy-søker-familier-nytt: Vi er en liten gjeng her på øyen som tenker at de som drømmer om Livet på landet må få vite om Møkster. Til høsten er to hus klar for utleie. Markedsføringen startet for et par uker siden med en finn-annonse og plutselig hadde vi tv2-nyhetene her ute. Kjempereklame! Nå er det endel familier som planlegger å ta turen utover. Om noen kjenner noen som savner å bo landlig så tips gjerne om Møkster-bloggen (link oppe til høyre).

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails