5. mai 2011

60's FAN? Vil du ha briller?

En gang, i et lite parfymeri, i en liten bygd, spurte jeg om de hadde gamle solbriller fra 60-tallet. Fram på disken kom en pappkasse med originale 60-talls briller. Minstemann knuste dessverre glasset i dette paret og de var på veg i bosset. Men, akk så fiiine de er... Og gjenbruk er bra!

Pudder-rosa, originale briller kan kanskje få et nytt liv hos DEG? Er du blod-fan av det ORIGINALE 60-tallet og kunne tenke deg å ta bryet med å sette inn nye glass, så kan du få de. Jeg spanderer porto. Tror de kan fungere knall som innfatning til vanlige blanke glass og.


Legg igjen en kommentar (og blir det flere fram til 08. mai, så får det bli trekning...)

4 kommentarer:

 1. Nyyydelige! Jeg vet ikke om jeg er den rette til å bli den nye, stolte eieren av disse, men jeg elsker den fasongen og har en svakhet for pudderrosa for tiden. Men de vil muligens passe bedre til noen med hår á la Bettie Page;-))

  SvarSlett
 2. Hege: Man vet jo aldri! Disse er virkelig hard-core 60-talls. Og de er veldig gode på. Ubeskrivelig fin halvvegs gjennomsiktig plastikk.

  SvarSlett
 3. Vel, kanskje jeg er det;-)) Starter muligens på et nytt kapittel i mitt arbeidsliv om litt - som tekstforfatter i et reklamebyrå (ikke helt planlagt, siden jeg hadde tenkt meg ett år til hjemme med Lillesøster, men når en slik mulighet byr seg må man jo takke ja - og så er det dessuten snakk om en 50% stilling) - og det blir jo litt á la Mad Men, det, så kanskje brillene er på sin plass allikevel;-)

  SvarSlett
 4. Skikkelig fine, de brillene. Men de passer nok ikke meg, så jeg holder meg utenfor konkurransen der. Men lykke til, ser det blir trekning! =)

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails