7. mai 2011

Bursdags-gutten

Ny Gynther-skjorte. Korte armer for sesongen. Veldig solid, myk dongery med en passelig aning stretch fra S&S. Lomme foran i et av gardin-stoffene som kom min veg fra en tøy-engel østpå. Skulle teste størrelsen på mellomste-gutt og den passet så fint på alle måter og ble hans. Og så har han jo bursdag i morgen!

Denne gangen klippet jeg opp hele framsiden og laget splitten på det viset. Enkelt. Sydde en tett liten sikksakk-søm for å forsterke overgangen fra splitt til resten av sømmen nedover. Skal definitivt kjøpe mer av denne dongerien. Alltid vanskelig å vite på forhånd tykkelse, mykhet osv når man kjøper stoff via nett. Blir perfekt til bukser.

Ha en fin helg!

NB! Og klikk oppe til høyre om du kan tenke den en original 60-talls solbrille/brille-infatning i pudderrosa! (graaatis)

10 kommentarer:

 1. Så fin den var. Likte godt at det var litt "hold" i den, perfekt til gutter ;)

  God helg!!!

  SvarSlett
 2. herlig skjorte!
  og gratulerer med bursdagsgutten!

  ha en fin lørdag, her blir det besøk i stoffbutikk!
  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Så otroligt söt, och grattis till lillgutten, tiden går så himla fort, min vän! Glad du gör mig också när jag ser att du mår bra, riktigt kempe, en livsglädje spridare, kreativ och unik, det är ju DU!

  SvarSlett
 4. Aleisa: takk...

  SvarSlett
 5. Så fin den var. Gratulerer med gutten imorgen. :))

  SvarSlett
 6. Hei på deg!
  Det er nok ikke mye igjen av de blå stoffene på Epla nå.. men har jo litt stoffpakker i blått dersom det kunne ha vært av interesse? og så kommer det gjerne litt flere stoffpakker i andre farger også etterhvert:)
  Ha en super kveld videre!

  SvarSlett
 7. Kjempesøt! Og gratulerer så masse til gutten som har bursdag i morgen;-) Det har jammen meg Revisoren også - så det blir kake og presanger her i gården også. Jippi!!

  SvarSlett
 8. Så søt den er i kortermet variant også:)
  Og grattis med overstått bursdag til gutten din:)

  SvarSlett
 9. Regner med at dagen i går ble full av kaker og brus for dere også;-))

  Tuuuusen hjertelig takk for solbriller som snart kommer i posten! Jeg er skikkelig spent og superglad!! Du er jammen snill;-))

  SvarSlett
 10. Så utrolig stilig denne var! Herlig lomme og tøft med korte ermer. Takk for at du inspirere :)

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails