13. mai 2011

Rart...

La ut et innlegg i går om den nye syboken 'Made by me' med endel foto fra innsiden. Tenkte at det øker sjansen for at noen vil kjøpe boken når de får se hvor fiiin den er! Men innlegget er plutselig borte, så kanskje noe med rettigheter(?). Har ikke fått mail om noe. Vel, vel. Prøver meg en gang til. Denne gang bare med forsiden:
Fotoene er nydelige. En estetisk opplevelse å bla i og masse fine mønster. Fokus for hele boken er sy-blogg-miljøet. Min Jippi-Romantica-Oh-Yes-bluse er et av bidragene og jeg er ganske så stolt! Blusen har jeg ihvertfall rettighetene til så her er foto av første versjon. Et par andre ligger for salg i Jippiyes Marked:
Fotoene av hage-hjelperen min forsvant også. Her er han i solid blomster-dongeri (funnet på salg hos Åhlens for et år siden). Perfekte gutte-blomster:
Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

 1. Hei du, tror ikke det er noe med rettighetene, ser ut som om alle som la ut innlegg i går mistet dem...

  Enig med deg, boka er utrolig flott!
  Og blusen din er definitivt et av mønstrene jeg må prøve snart:)

  SvarSlett
 2. Nydelig bluse. Nei, du trenger ikke være redd for det med rettigheter her. Det edr blogger som har holdt på med oppdateringer eller hva jeg skal kalle det. Vi får vel kanskje innleggene tilbake. Ha en fin kveld. :))

  SvarSlett
 3. Jag vill oxå ha den fina boken!!! Den ser alldeles ljuvlig ut bara i sin utformning och sen med en massa mönster i den dessutom...kan ju inte bli mycket bättre!!! Superkul att både du och Siri (mina favoritsömmerskor;) har fått med era alster i boken:)

  SvarSlett
 4. OH SUKK den boka vil jeg haaa!! Hvor kan jeg få den???
  Innlegget du la ut i går dukker sikkert opp etter hvert... når de for orden på den feilen... gleder meg til å se det med flere bilder fra boka :)

  ha fin fin fredagskveld videre
  hilsen fra Katla

  SvarSlett
 5. Hei,

  Kjemefin bok. Jeg så forrige innlegget ditt og la igjen komentar :). Jeg har hatt problemer i går og i dag med å komme inn på bloggen min. Jeg ble da linket videre til et sted hvor det lå feilmeldinger. Det stod at det var sentrale feil og at det er mye som er "borte" av innlegg etc som er foretatt i løpet av di siste datene. De jobbet med saken.

  Jeg har forresten boken - og bare elsker detn! En helt super bok med mange gode grunnmønstre og flotte bilder.

  God helg!

  Hilde :)

  SvarSlett
 6. Grattis som medforfatter i boken!! Så flott da!! Den toppen er kjempefin, så skjønner godt at den har blitt valgt ut! :)

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails