15. mai 2011

Sniktitt i ny sy-bok!

Made By Me kom nylig ut på Motor Forlag. Vakker, vakker sybok med utgangspunkt i sy-blogger! Fotoene er absolutt nydelige, det finnes tydelige beskrivelser av syteknikker +++. Jippi-Romantica-Oh-Yes-blusen finner du der (stolt!) + mange, mange andre fine oppskrifter på alt fra klær til barn og voksen, til vesker og nøkkelbånd, vel... bare å bestille. Her får du en sniktitt:
Avslutter med minstegutt i jippiyes-bukse (og lue). Minstegutt og jeg har i flere uker samarbeidet veldig godt rundt vanning av plen og blomster så da passet det godt med en blomsterbukse. Solid blomster-dongery. Perfekt guttebukse.

Ha en fin dag!

7 kommentarer:

 1. Gratulerer som bidragsyter! Så moro å bli spurt til et slikt prosjekt! Boka må absolutt i hylla her.

  SvarSlett
 2. Grattis med boka.. Fikk den i posten i går og den var bare superbra!! Gleder meg til helg så jeg får tid til å sy :) Den jippiyes buksa var fin da, knalltøft stoff. Nå skal jeg kose meg med den nye boka mi ;)

  Ha en finfin dag !!

  Randi

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye! Boka er helt fantastisk! Den kom i posten i går og jeg fant masse jeg kunne tenke meg å sy;-)) Selvsagt må fru Jippiyes være med i en slik bok, synes nå jeg! Raust av dere å dele mønster med resten av oss - så tusen takk for det;-))

  Elsker fru Jippiyes-buksa, og den ble skikkelig flott i blomsterdongeri også. Godt med små hjelpere i hagen, det er sikkert og visst!

  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med boka, Jeg har en her, og koser meg med den. Kjempefin bok. Og den buksa står på planen nå. Den er bare super
  ha en fin kveld, og en god helg
  klem

  SvarSlett
 5. Heisann,
  Jeg er også en lykkelig eier av denne flotte boken og gleder meg til å prøve ut flere av mønstrene. Dere er supre som har vært med å lage en så flott bok. Du har en koselig og fin blogg som gir mye god inspirasjon.
  God helg!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 6. Åh, jag älskar sömnadsböcker och den är ju ett MÅSTE absolut! Ska genast jaga efter den :)

  SvarSlett
 7. Grattis med boka! Ser spennende ut! Og buksa til minstegutt var jo knall tøff! Skikkelig herlig!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails