12. april 2011

Stoltrekk og nytt retrostoff

Det er en politikk for tiden at det skal gå mere stoffer ut av huset enn inn. Jeg gir bort litt, lager lotterier og syr ganske mye. På et tidspunkt syns jeg bare det ble for mange stabler med stoffer. Men, her en dag ble det en liten tur innom svenske Tradera, ett bud og i posten kom dette:

Ubrukt, solig bomull. Aner ikke fra når. Liker godt denne kraftige strukturen. Perfekt til spencer-kjoler, vesker og alve-luer. Eller, hva syns du det skal bli?

Interiør-sidesprang:
De gamle, koselige kjøkkenstolene så ikke ut. Et purpurfarget, slitt men fint originaltrekk viste i vårsolen sitt forfall. Med tre små er det å tenke vaskbart. Før leggetid; en fast liten blogg-runde. Og der, hos Hegemoni, kom løsningen: stifte fast voksduk. Og polkadott-voksduk hadde jeg allerede i huset. Nevenyttige svigermor og. Dermed: kjapt, vaskbart og fint:
Foto-sidesprang:
Knipset denne karen i kveldslyset. Stille i stuen. Guttene i seng:
Ps:  i dag er siste frist for å stemme i Håndlaga 2011.

Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

 1. Åh, det er så lett å la seg friste av fine stoffer...

  Likted godt det du har funnet.
  Og stolene ble kjempelekre:)

  SvarSlett
 2. Stolene ble fantastisk flotte i polkadotdrakt! Gøy med alt som går raskt og gir et fantastisk resultat;-))

  Gleder meg til å se hva det nydelige blomsterbukettstoffet bestemmer seg for å bli!

  SvarSlett
 3. du lager virkelig mye flott, scroller og scroller..nyter! :)
  digger det skjørtet du hadde sydd til deg selv ;)

  SvarSlett
 4. "Når solen står lavt, kaster små menn lange skygger" sier et Japansk ordtak... Er Donald en av dem? Han ser litt sint ut, og muligens klar til å trekke revolveren som en annen westernhelt?

  Smart med voksduk! Gi oss tilbakemelding om det er ok å sitte på i lengden! Jeg har liksom bare akseptert at stolsetene på kjøkkenet ser grusomme ut i noen år, men kanskje det finnes håp?

  Stoffet roper skjørt. Ser du ikke det? Kanskje med orange eller rød ribb i livet og fargerike stripete strømpebukser under fram til det blir varmt nok til bare solbrun hud under. Jo, absolutt.

  (o:

  SvarSlett
 5. Så smart å trekke med voksduk!! -Det skal jammen meg lufte for gubben i huset! -Vi har trekt om 2 av 6 stoler, og kom liksom ikke lenger... Stolene ble knallkule med polkadotter!! :D

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails