13. april 2011

Alvelue Nr.?

Kanskje noen blir lei av disse alveluene... Jeg blir ikke det. Og det er uvanlig. Pleier å hoppe litt fra mønster til mønster, men disse er like gøy å lage hver gang. Skifter stoff og da føles det som nytt hver gang. Et trofast og spennende forhold, altså.  Her i nesten siste rest av et favoritt-gardin. (Har en bitteliten stripe igjen.) Mønsteret var en gang Gynther sitt og jeg kan ikke kalle det mitt eget, men det er moderert og moderert. Størrelse 2-3 år. Dukker opp i epla-butikken etterhvert.
Ellers en vakker dag ute. Sol. Har røsket vekk noen gamle greiner og gress fra i fjor. Kost meg med en kopp te med vel mye helsepreg. Litt mindre rå ingefær neste gang... Og siden dette ikke er en interiørblogg får den lite maleriske monstertrucken stå der en av guttene forlot den:

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

 1. Nydeli stue vind, deilig med blå utsikt. Her er det bare hus og hus.

  Søt lue også ;)

  Klikk deg innom meg og gjett. Mulig du vinner :)

  SvarSlett
 2. Fin hue - lækkert stof, men er det en hue, man bruger til de små oppe ved jer?

  Hilsen
  Kirsten

  SvarSlett
 3. Blir aldri lei av alveluene dine, de er så fine.

  Og så den utsikten da, helt fantastisk:)

  SvarSlett
 4. Klart du ikke blir lei av de luene. De er supersøte!

  SvarSlett
 5. Alle: takk for søte kommentarer!
  Kisser Laptern: I Gynther sin bok tror jeg den først og fremst er tegnet som hette til en jakke. Jeg syns den var så artig og sydde et par. De første ble litt korte/snaue over pannen og så jeg la til m.a. mer "kyse-preg". En av guttene mine har hatt en og etterhvert har noen alveluer blitt sendt rundtom i landet, men om man "sånn til vanlig" bruker alveluer her i nord, det aner jeg ikke. Hvordan er det hos dere?

  SvarSlett
 6. Mycket fin luva! En kul modell.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails