3. april 2011

Eventyrbluse

Symaskinen durer og går for tiden. Passelig med energi, passelig med tid. Har laget eget syrom, utsikt til fjorden. Og med finaleplass i 'Håndlaga 2011', kategori hobbyblogger, må jeg innrømme at jeg ble litt oppskjørtet og ekstra produktiv. I går kveld var hele stuegulvet dekket av stoffer og mønster.

Det er jo aldri udelt positivt å lage konkurranser, men bra med noe som setter fokus på alle hobbybloggene hvor folk deler interesse, inspirasjon og praktiske tips uavhengig av nivå og geografisk plassering.  Epla oppdaget jeg ganske sent. Det er en super plass for de som vil selge/kjøpe noe hjemmelaget, hobbymaterialer eller fine bruktting.

Syns forresten at mange andre fortjener finale-plassen mer... (Og det sier jeg ikke fordi det er en fin ting å si...) Spesielt de som selv er kreative, oppfinnsomme, upretensiøse + nysgjerrige på nye syblogger + flinke til å legge igjen oppmuntrende kommentarer til alle andre.

Siste produksjon er en bluse. Har sydd lignende før, etter mønster fra boka 'Barn igjen', og aldri blitt helt enig med med selv om det er finest med eller uten strikk nede. Denne er en blanding av flere mønster + en gammel bluse+ et par justeringer. Den er str 4-5 år og finnes til salgs i markedet. Løsningen på strikk-eller-ikke-strikk-spørsmålet ble kroklissebånd med perler både i livet og i halsen. Åpningen via knappehull. Stoffer fra S&S:
Ellers ble det sjans til et livebilde på skjorten fra i går:
Til slutt et stemningsbilde fra hagen. Ene dagen satt vi ute med en kopp te og kjente solen varme. Neste dag dette:

4 kommentarer:

 1. Så utrolig bra at du har fått eget syrom!
  Og med utsikt over havet blir det jo ekstra beroligende og inspirerende!

  Finaleplassen fortjener du, du sprer så masse skaperglede og gir mye inspirasjon via bloggen din.

  Utrolig søt bluse og skjorte:)

  SvarSlett
 2. fantastisk smuk skjorte!

  x

  margit fra
  creativetail

  SvarSlett
 3. Oj, her var det mykje inspirasjon og flott å sjå for ei blivande mor! Så mykje flott ein kan sy.Har akkurat fått nokre bøkar om sying av babyklede, og ny maskin så eg må til pers no...

  Og sant som du skriv, kva er vel all verdas materiell glede samalikna med familie og barn?! Stort er det! Takk for gratulasjon:-)
  Og lukke til i konkurransen!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails