6. april 2011

Gammelt nytt

Nå kan det se ut til at jeg er uhyre produktiv. Og det stemmer til en viss grad at jeg ble oppskjørtet av den hittil flere ganger nevnte nominasjonen hvor du gjerne må stemme på meg..! Men altså tilbake til jorden og dagens spencerkjole. Den er en av de første jeg sydde og ble så altfor klassisk og ordentlig (og kjedelig) etter min smak. Ville at den skulle ha 20-talls preg, litt art deco, litt stilig. Men noe manglet og den ble liggende i skapet. I dag fikk den et lite forstykke i turkis småblomstrete stoff, små polkadottknapper og litt blonder. Syns at den beholdt noe av det enkle og fikk noe gøy.

Stoffer og blonder fra S&S, knapper fra en lokal butikk. Størrelsen er 2-3 (eller minikjole/tunika til en 4-åring. Eget mønster. Finnes i Jippiyes Marked.
Ha en fin dag!

12 kommentarer:

 1. Jag hinner knappt med att kommentera i takt med att du lägger upp nyaa inlägg:) Det tar jag som ett positivt tecken att allt går i rätt riktning för dig?! Vilken underbar liten hängsleklänning...det blev hur stiligt som helst med det lilla förstycket:)

  SvarSlett
 2. Helena: Ja, det går jo opp og ned men antall innlegg er nok en god indikator på formen. Som før er syingen en fantastisk form for avkopling. Mye glede i alle de fine fargene og mønstrene.
  Frihet-Natalie: Takk!

  SvarSlett
 3. De er så søte disse kjolene! Og du lager dem i så mange fine farger og mønstre! =)

  SvarSlett
 4. Jeg synes nu den er vældig fin, selvom du synes den er kedlig. ;-) Men det vel bare smag og behag. Du laver virkelig mange flotte ting.

  SvarSlett
 5. Vilken härlig klänning. Fint med det "lilla extra på framstycket"! Och du, din kjol till dig själv är grymt snygg!! Du är så duktig och kreativ, så skönt att du kopplar av med sömnaden!

  SvarSlett
 6. Har stemt;) Heia deg!
  Super kjole, gudskjelov for stor for vesla....

  SvarSlett
 7. Forstykket ble prikken over i'en! :)

  SvarSlett
 8. oj vad vacker!
  Du har verkligen känsla för att kombinera tyger.

  SvarSlett
 9. Så fin och speciell. Du har verkligen en helt unik och verkligen kul stil! Röstade givetvis på dig! ;)

  SvarSlett
 10. Så flink og kreativ du er! Dette var en nydelig kjole :-)

  Hilsen fra Trude :-)

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails