24. mars 2010

Alve-luen


For et par dager siden sydde jeg alve-hette-luen som er premie i give-awayen. Det var så gøy å sy denne modellen! For det første kan jeg få brukt endel stoff-rester, den gikk relativt fort å lage og jeg syns fasongen er så utrolig søt + at den sitter perfekt på hodet og tett rundt ørene. F.eks tar Spencer-kjolene mine med krage, lommer og for ganske lang tid- både å klippe ut og å sy. Alve-hetten er perfekt for litt travle dager.

I går sydde jeg alve-hette-lue nr 2 og la den ut på Jippiyes Marked og der ble den solgt like etter. Gøy. Nå har jeg så mange nydelige stoffer og ser for meg alvehetter i alle slags kombinasjoner. Mønsteret til Alve-hetten i give-awayen er fra Gynther. På denne, nr 2, har jeg endret endel på utgangspunktet, bla. laget bedre plass / avrunding til bakhodet sånn at hodet ligger enda mer inni hetten. Stoffet er fra Ikea. Jeg har en kjole-bestilling som snart er ferdig og en som står på vent til riktige stoffer kommer i posten. Alve-hettene blir garantert mitt perfekte tidsfordriv imellomtiden!

8 kommentarer:

 1. Dom är verkligen bedårande dessa hättor och jag kan se dem även på större barn i mitt inre... :-)

  SvarSlett
 2. Jeg har lyst å bestille en til en lilleprinsen min han blir ett år i slutten på april.. Har du noe forslag på stoff? Kan du ikke sende meg på mail?:)
  ragnhildeggerud@live.no

  SvarSlett
 3. OttoPippi: Enig med deg.
  Trådsnella: Supert! Jeg sender deg en mail.

  SvarSlett
 4. Åh,glede-fantastisk fine :)
  Du må få deg en Epla-butikk så flere får sett hva du lager!

  SvarSlett
 5. Åhhhh, så fantastisk søte luer :) Herlig vårfriske fargar og mønster på det stoffet!

  SvarSlett
 6. Lua er skjønn! Skal se om jeg klarer å legge ut et bilde i bloggen min i kveld!

  SvarSlett
 7. Åh vad fina!
  Det är första gången jag hittar till din blogg, det får nog bli återkommande besök i framtiden! Kika gärna in på min blogg också. :)

  /Agneta/AgataRagata

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails