4. mars 2010

Endelig!

Jeg har ikke tenkt å blande inn så mye annet enn syprosjekter i denne bloggen. Men nå er jeg så fornøyd og må dele det med noen andre. Så lenge jeg kan huske har jeg samlet på gamle/ fine/ rare bilder, foto, klippet ut motiver fra blader, montert, malt og tegnet. Alle mine barndomsvegger og studenthybler har nærmest vært tapetsert av diverse prosjekter og minner.
Da vi bygget hus for litt over tre år siden hadde vi et nyfødt barn, og i løpet av de neste årene fulgte to til. Den helt store inspirasjonen til et vakkert/ stilig/ originalt/ sjelfullt/ personlig interiør har vi ikke hatt (skriver 'vi', for mannen i huset er faktisk også interessert i dette). Huset er fullt av fine, gamle møbler fra slekt og venner + loppe-/ bruktfunn. Men, allikevel, tiden og overskuddet til detaljene har manglet. Jeg har hatt en voksende bunke med bilder og rammer og en ide om hvor og hvordan det skulle monteres. I går kom hammer og spiker opp fra kjelleren og på relativt kort tid var veggen nøyaktig som i tankene! Enda er det plass til et par til. Men det er en begynnelse.

6 kommentarer:

 1. For en stilig vegg!! Ble veldig fint:)

  SvarSlett
 2. Jättefin vägg jag gillar också att blanda ramar och bilder i olika storlekar. Jag tycker det är roligt att du visar lite av dit hem det ser ut att vara så ljust och luftigt.
  Jag har något till dig hos mig.
  Trevlig helg/ Mia

  SvarSlett
 3. Vad fint det ser ut med bilderna! Det röda skåpet under dem ser också snyggt ut.

  SvarSlett
 4. Så fin den veggen ble! Kjenner meg godt igjen i det du skriver! Jeg har også alltid "tapetsert" alle veggene med store og små minner i og uten ramme. Men når man får sitt eget hus med hele, store, fine, hvite vegger er det litt skummelt å begynne dekoreringen.. Men, jeg har prosjekter på gang jeg også, blant annet en vegg med gamle familiebilder.

  SvarSlett
 5. Jättefint och personligt!!! Är själv en liten samlare och det är ju jättesmart att samla allt man samlat på sig under årens gång i olika fina ramar så här:) Jag har förresten något till dig hos mig. Kika gärna in.

  SvarSlett
 6. Nina/Litleperky: skapet er superkult og fremdeles rimelig til salgs: Ikea sin PS-serie.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails