30. mars 2010

Den entusiastiske modellenI ettermiddag ville mellomstegutt, etter hellig løfte om tyggis, stå modell for siste Gyntherskjorte. Da er det bare å stå klar med kamera, løfte gutten oppå stuebordet og knipse fort. For tre-fire sekunder er hva man får. Det litt uvanlige i dag var det at modellen likte skjorten og særlig knappen SÅ veldig godt at selve klesplagget rett og slett kommer litt i skyggen av knappe-undersøkelse og lykkelig vifting med armene. Men, det kunne absolutt vært verre. Så ble størrelsen bekreftet- 2 år stemte med virkeligheten. Og den gikk greit over hodet- alltids greit å vite. Modellen ble sint da skjorten skulle av og det er også et fint kompliment. Denne skjorten var ikke til gutten min (han har nettopp fått en) så da måtte den raskt av for det er jo også et tidsspørsmål før det skjer noe som lager flekker. Vel, vel. Jeg tenkte først at bildene var mislykket, men om man vinkler det over i entusiasmen så ble de litt fine og.

5 kommentarer:

 1. Vad fin den var på. Live bilder gör att kläderna blir ännu finare tycker jag, men det är ju inte alltid så lätt att fånga dem på bild...

  SvarSlett
 2. Superfin!!! Grönt och rutigt...mkt trevlig kombination:)

  SvarSlett
 3. så søt!!!syns ofte bildene blir ekstra fine,når en ikke tror det-mere levende liksom!!!

  alveluene dine er også så søte!!!

  GOG PÅSKE TIL DEG OG DINE!!!!

  SvarSlett
 4. Stilig skjorte! jeg må snart prøve meg på en sånn selv. Synes jo de er SÅÅ fine når du syr dem! Men så var det å finne "guttestoffer" i haugene da.. Herlige bilder forresten! Bra reklame de.
  Tak for små-bit-tips forresten! Gode ideer. Og jeg er helt enig, mange retrostoffer gjør seg enda bedre i skjønn harmoni med andre retrostoffer. Jeg har sydd mange av de 6-biters skjørta fra Barn igjen tidligere faktisk. Både av forskjellige stoff og samme. De er søte.

  Benytter også anledningen til å ønske deg og dine ei god påske!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails