20. mars 2010

Snøen forsvinner og nye stoffer kommer i postkassen

Her er mine siste vintage-funn. Jeg er superfornøyd! Alle med fantastiske farger og mønster, uten flekker, uten hull. Tre er faktisk ubrukte, men fra 60-70-tallet. Jeg gleder meg så vanvittig til å klippe og "rase rundt" med symaskinen. I høst og vinter har jeg etterhvert fått mange nye og gamle mønster + tegnet endel egne som også fungerer bra. Nå er stoff-samlingen fin og variert. Så er det å finne tid og energi i den travle hverdagen (travel selv på verdens fredeligste øy...). Et triks er å sette seg ved maskinen med det samme ungene er i seng. Ikke bare gjøre noe annet først... Og vente til senere med å rusle rundt i syblogg-land. Kjenner at energi og lyst til alt mulig øker nå når snøen forsvinner og dagene blir lysere. Satser på å fylle opp litt i min lille butikk om ikke lenge. Og- takk til alle som har meldt seg på konkurransen min! Det er utrolig gøy å se hvilke stoff-kombinasjoner dere ville valgt! Inspirerer meg, for noen av forslagene hadde jeg aldri tenkt på selv.

11 kommentarer:

 1. Underbara tyger!!!! Ser fram emot vad de kommer att omvandlas till i händerna på dig:)

  Trevlig helg!

  SvarSlett
 2. Heisann! for en flott blogg! Her var mye inspirasjon. Legger meg til som følger og kommer igjen... og igjen tenker jeg :)

  Ha en fin helg videre :)

  Klem fra Beate

  SvarSlett
 3. For nokre lekre stoffer du har skaffa deg. Blir spennande å sjå resultatet når du har fått tid og energi til å sy i dei :)

  SvarSlett
 4. Det var mye fint, jeg la min elsk på de tre nederste. Blir kjekt å se hva det blir av dem!

  Kan jeg spørre deg hvor du har fått tak i så mye fin retro-bomull?

  SvarSlett
 5. Hei, Rockefår: de tre øvrste er fra Tradera Sverige), de to nederste fra ebay (USA). Hadde jeg bodd mer urbant hadde jeg trålt alle bruktbutikker og loppemarkeder, men her og nå blir det internett.

  SvarSlett
 6. nu har du lyckas med tradera, vad bra! fina stoffer, och ännu finare kreationer kommer du att trolla med dem. Du är så underbart duktig att du behöver inte blond eller band, allt blev mirakel i dina fina händer. önskar mig att kunna vinna konkurransen, men jag vinner aldrig, så få vi nån gång byta, klem!

  SvarSlett
 7. Roligt att se att tygerna kom fram och att du är nöjd med dem. Blir roligt att se vad du hittar på med tygerna.

  SvarSlett
 8. Mannagryn: Ja- stoffene var virkelig flotte! Nystrøket og greier.

  SvarSlett
 9. Blir spennende å se hva du lager av disse stoffene! Likte spesielt godt det i midten!

  SvarSlett
 10. Aleisa: du er en komplimentenes mester! Jeg vil gjerne bytte med deg en gang!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails