7. mars 2010

En skattekiste og to awarder!

Min svigermor, som virkelig KAN sy og stadig lærer meg gode triks, har vært en tur på loftet og hentet ned mønstre fra 60-70-tallet, både til barn og voksen. Illustrasjonene i seg selv er fantastiske. Jeg har lenge hatt lyst til å sy noe til meg selv og nå har valgtet falt på en kjole (selvfølgelig) og et skjørt fra denne skattekisten. For tyve år siden sydde jeg både bukser og skoleball-kjole, så det er vel ingen grunn til å bli feig nå. Med to awarder stiger motivasjonen enda et hakk! Tusen, tusen takk til Helena bak Hillefant og Mia bak Kinoko! Jeg skal sende videre om litt.

9 kommentarer:

 1. Heldige deg !!
  Det er så gøy med gamle mønstre.Har funnet noen selv på loppemarked, blir like begeistret hver gang.
  Cecilie

  SvarSlett
 2. Åh, for en herlig skattekiste!!
  Masse fine mønster:)

  SvarSlett
 3. Grattis till fynden!
  Klänningen med huva har jag också! Har länge suktat efter att sy den men ännu har det inte blivit av...

  SvarSlett
 4. Rino: Kjolen med hette er min favoritt! Planen er å starte litt forsiktig med det grå skjørtet bak til venstre på det nederste bildet og så en kort versjon av hettekjolen.

  SvarSlett
 5. I also pulled out a pile of vintage patterns yesterday to have a play with. Some are wonderful, but others are very funny. Your blog is gorgeous.

  SvarSlett
 6. Vill du byta svärmor med mig???
  Nej då, men tänk om min svärmor hade en sån låda på vinden..... Vilken lycka!!

  SvarSlett
 7. Håller med dig om att bara bilderna är så fantastiskt fina. Modellerna på kläderna är också så underbart söta. Jag har två sextiotalsbilder från en gammal modetidning på väggen i mitt syrum.
  Ha det bra/ Mia

  SvarSlett
 8. Det er ikke bare jeg som har funnet gamle skatter ser jeg! Veldig morsomt med ekte retro greier! Lykke til med prosjekt til deg selv, jeg er også igang med noe til meg selv (bare jeg får surret meg til å gjøre det ferdig..)

  SvarSlett
 9. Nu blir jag ju nästan avis :o)
  Snacka om lördagsgodis för oss som är sy- och tygtokiga.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails