13. august 2010

Apelue, familie-matching og vakre kleshengere

Ny lue, denne gang i fantastisk fint frottéstoff fra finske Myllymuksut. Etter to mislykkede og ganske komiske forsøk på å treffe hodeomkretsen til en 4-åring så gikk det. Dermed finnes nå på lager det sikkert mange har ventet på! Og hva er det? Jo, nå kan også FAR og sønn/datter matche!!! Jeg har altså to flotte ape-luer i størrelse 1 år og størrelse pappa med normalt stort hode (eller mor med stort hode/stort hår) til salgs. I klok sy-ånd merket jeg heldigvis av målene undervegs, så nå har jeg størrelse til 1, 4 og voksen mann. Greit å ha. Så roter man ikke vekk altfor mye av dette relativt steindyre stoffet. 4-åringens første ordentlige lue, dvs uten snøringer:


Dette er en reklamefri blogg, men her linkes det uhemmet om fine, rare ting. I dag et tips om VERDENS fineste kleshengere! Lokal nyproduksjon av en gammel kleshenger funnet på et loppemarked, nå i super-miljøvennlig plast (søt historie!):Forhandlere:
Norge: Barn Igjen
Andre land: forhandlerliste


Ha en fin dag!

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig omtale og veldig fin og inspirerende blogg du har.
  Klem!

  SvarSlett
 2. Det blev en söt liten mössa. Oj, nostalgi, hade sådana klädhängare när jag var liten i ljusblått. Visste inte ens att det fanns fler färger. Och roligt att se dem i nyproduktion.

  SvarSlett
 3. Så fin lue!!! Elsket stoffet!!!

  SvarSlett
 4. kjekt med myke luer til høsten! og takk for kleshenger-tips. De var flotte- selvom man fort blir blakk om man trenger mange...ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Så masse fint du har laget siden sist jeg var innom:)

  Ikke så lett med lue størrelser nei, har bommet litt på dem jeg også..

  SvarSlett
 6. Storlekar på mössor är luriga =) Blir helt nostalgisk av dessa söta galgar. Hade röda och oranga som barn, undrar vart de tog vägen?

  SvarSlett
 7. Hej! Vilken fin blogg du har! Jag tänkte få passa på att säga att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

  SvarSlett
 8. Så flott lue! Og for noen nydelige kleshengere!! Mye deilig snop hos deg, frue;-))

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails