23. august 2010

Bloggtreff og hemmelighet

Tipser om at Namaste inviterer til bloggtreff, på en superfin hytte på Norges sør-vestland (2 t fra Stavanger / 4 t fra Bergen), 5.-7. nov. Påmeldingsfrist 19. september. Les mer HER. Har ikke selv mulighet for å delta, men supert initiativ! Namaste frister med utsikt over fjorden, vin og stoff-bytte. Kan det bli bedre?

Ellers er det noe hemmelig på gang og det er jo alltid gøy. (For meg, ihvertfall!) Mer om dette etterhvert.
Har tusen prosjekter i tankene og finner heldigvis litt tid innimellom til å sy, selv nå med 100% jobb etter fire år med svangerskaps-permisjoner og diverse tidskonto-varianter.

I går ble det stor-handling på Stoff og Stil. Skal eller skal jeg ikke tipse om at de har trykket opp igjen flere vanvittig fine original-mønstre fra 50-tallet!??

Fra det ene til det andre. Gulrøttene sankes. Usikker på om de er ferdige. ER det gulrotsesong nå? De er små og ignorerte (ble aldri priklet eller hva det heter) og forsåvidt etter forventningene. Men de er fra VÅR hage og smaker knallgodt:
Og blomstene er finere enn noensinne nå når sommeren er på hell:
Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Så synd at du ikkje har mulighet te å værr med på bloggtreff, men veldig kjekt at du anbefale da!! Blei glad eg nå vettu :o)
  Det e faktisk ei danske(så bur i Danmark ja!) så e veldig bestemt på å komma, og venninna mi har ikkje nåke valg kan du veta ;o) Håpe verkelig at me blir ein gjeng!

  Og nå blei eg skikkelig spent på hemligheten din og da! Ha ein superfin kveld videre :o)

  SvarSlett
 2. Det høres kjekt ut med bloggtreff,ja!
  Jeg blir også spent på hemmeligheten din...
  Flotte bilder du har tatt - nydelige blomster!

  SvarSlett
 3. Så spennende med hemmeligheter da!!
  Og fine blomsterbilder:)

  SvarSlett
 4. Låter roligt med bloggträff! Fina blom- och grönsaksbilder.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails