3. august 2010

Jippi-Romantica-Oh-Yes-bluse nr. 3

Rart hvordan man finner tid når man absolutt vil noe (har ikke sittet inne i solskinnet heller). Og jeg ville absolutt ha en polkadottbluse før sommeren er over:
Laget armene litt lenger enn sist, for å gjøre den ett hakk mindre sommerslig. Og droppet strikk nederst på armene. Stoffet faller tungt og fint så det trengs ikke strikk, men kan alltids sette i en om jeg angrer. Hva liker dere der ute best? Strikk som her eller uten?
Under ser dere blusen før strikk nede. Mannen i huset stemmer for uten strikk i livet. Så jeg er nysgjerrig igjen, hva mener dere? (Da skulle den selvfølgelig ikke vært så lang, den er bare fotografert før den ble lagt opp.) Grunnen til at valget for tiden faller på strikk i livet er at jeg for en gangs skyld ikke er gravid og syns skapet er fullt av fantastiske belter som nesten var glemt. Overdriver nå, men her har magen vært høygravid tre av de fire siste vår- / sommersesongene (timer meg inn med sauene). Dongeribukser med belte er rett og slett litt nytt. Ellers er stoffet fra Jofotex og mønsteret eget.
 Ha en fin kveld!

13 kommentarer:

  1. Gillar! Det blev nästan lite "Odd-Molly stuk" med hjärtapplikationen :o)

    SvarSlett
  2. Fräsch! Gillar strikk i livet bäst. Ärmarna är fin både med och utan srikk.

    SvarSlett
  3. Så flott bluse du har sydd deg. Eg ville gått for varianten med strikk i livet. Syns de var finest :) Syns også det var flott med ermer utan strikk...

    SvarSlett
  4. Hvor er den fin. Og flottest uden strikk - det giver en slankere figur.

    SvarSlett
  5. For en nydelig bluse :-) Jeg stemmer for uten strikk, da har du flere muligheter med den :-)
    Ha en flott uke!

    SvarSlett
  6. For en fantastisk bluse - både den med polkadotter og den med retrostoff!! Synes den er griselekker med strikk både nede og i armene - da blir den litt tøffere, og ikke fullt så "romantisk", synes jeg. Men med litt lengre armer uten strikk, fungerte den også bra, ser det ut til! Skulle gjerne hatt et sy-gen selv, men det ble nok ikke utdelt til meg, dessverre ;-)

    SvarSlett
  7. Kult stoff og fin fasong! Skal si du har gjort en god innsats på barnefronten! Jeg likte både med og uten strikk. Selv hadde jeg nok kledd best uten.

    SvarSlett
  8. Flott bluse! Jeg er usikker på strikk i erme-meningen min - trur begge deler er greit.
    Men i livet synes jeg du kler godt denne blusen med strikk nederst!

    SvarSlett
  9. Kjempefin akkurat som den er, så flink du er!

    Ønsker deg en nydelig helg!

    Hilsen fra Mimmi-Leone

    SvarSlett
  10. Hey ho, vilken sagolikt fin blus. Du vet att jag är obotligt svag för dina pil-i-hjärtat-applikationer.

    SvarSlett
  11. Snygg! Tycker att du kan ha den utan strik, snyggt att stoppa in i byxorna också! :)

    SvarSlett
  12. Takk for kommentarer! Og veldig gøy at det kommer ulike meninger på strikk-temaet. Alltid fint med skryt, men bra med bitttttelittttt innspill til forandringer og! Prøver diverse versjoner/kombinasjoner framover.

    SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails