18. februar 2010

Astronaut-kjolenHer er enda en spencerkjole, med astronauter. Space-age-lommene måtte jo med, og snipper. Bra kjønnsfordeling, forresten, for her suser både gutter og jenter. Denne er ikke laget til noen spesiell, så den går i butikken. Størrelse 3-4 år. Polkadott-stoff fra Panduro, astronaut-stoff fra Michael Miller. Eget mønster. Knappene er nye og jeg må få kjøpt flere for de er nydelige. Minner om drops...!

9 kommentarer:

 1. Så underbart söt de är verligen fina dina klänningar.
  Var lite förvirrad när jag tittade in igår men förstår nu att det är samma person men olika bloggar. Skall genast byta ut så det blir rätt länk.

  SvarSlett
 2. Vilken underbart fin klänning, jag har också de tygerna hemma men har inte tänkt på den kombon. Jättefint verkligen. Kan man fråga vad du använt för grundmönster till klänningen? Jag har några olika, men tycker inte att något av dem blir sådär bra.

  SvarSlett
 3. For en kul kjole!! Tøft stoff:)

  SvarSlett
 4. LillaBarn: nå fant jeg linken til den aller første spencerkjolen jeg laget: http://www.burdastyle.com/projects/retroredodress
  Her kommer lommene fra + inspirasjon til å lage ekstra utsvinget spencer. Ellers var mønsteret en katastrofe... Mulig det ble feil format da jeg printet ut. Kunne muligens passet en nyfødt. Armåpningene, alt egentlig, var trangt og rart. Ellers har jeg prøvd spencer fra Gynther og boken 'Barn igjen'. Begge disse er fine, men mye mindre utsvinget. Akkurat å lage den mer utsvinget går helst fint. Selene og armåpningen har jeg tegnet mange versjoner av, men syns jeg har kommet fram til en fin variant nå. Jeg ville begynt med et "klassisk" spencer-mønster og laget det mer utsvinget.

  SvarSlett
 5. tusen tack för länken, tyvärr fungerade den inte, skulle du vara intresserad av ett mönsterbyte? skulle kunna se om jag hittar tidningen med shortsmönstret igen på biblioteket och fixa den åt dej.

  SvarSlett
 6. Grattis med nytt flott bloggnavn.
  Og denne kjolen er jo superfin, likte veldig godt stoffet. Bra med kjønnsfordelingen også:)
  Er selv lite begeistret for leker og utstyr laget i jente og gutte farger.
  Ha en fin helg!!
  Cecilie

  SvarSlett
 7. Utrolig stilig kjole denne også!! Det stoffet er jo så søtt! Tusen, tusen takk for hjertekjolen! En hyllest finns å lese på bloggen min ;o)

  SvarSlett
 8. Vilken häftig krage. Har jag aldrig sett förr. Mycket tuff.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails