10. februar 2010

Ny Venter-på-sommeren-kjole

Nå er versjon nummer to klar for å sendes til Stavanger. Nummer én reiste til Danmark, til Helle bak bloggen En fugl i hånden. Der kan dere, blant masse annet fint, se et bilde av datteren i kjolen sin. Fantastisk gøy å få bestillinger! Og så rart og fint å se plaggene på den som skal ha de. Samtidig er jeg glad for at jeg har satt en maxgrense på tre identiske plagg. (Akkurat det har jeg skrevet om på Polkadott Marked.) Da tar jeg vare på skapergleden som for min del er avhengig av en viss grad av variasjon og utprøving av nye ideer. Det får heller være litt primadonna-nykker... I tillegg er det gøy at det skal finnes kun tre eksemplarer. En annen ting er at jeg liker utrolig godt å å lete etter nye stoffer og nye farge-/mønster-kombinasjoner. Nå er det selvfølgelig forskjell på de som kun har sying som hobby og de som har det som bi-jobb eller fulltidsjobb. Det kunne vært gøy å høre hva andre gjør for å ta vare på sy-lysten! Og- i dag er siste dag i navnekonkurransen!

8 kommentarer:

 1. Denne kjolen er jo bare nydelig. Likte godt genseren du hadde laget også. Har sett navnekonkurransen, din men har ikke kommet på noen lure ideer desverre.
  Kanskje prikkefryd :)
  Cecilie

  SvarSlett
 2. Denne kjolen er bare nydelig.

  Likte også genseren i innlegget under, stilig med skjortesnipper i halsen:)

  Tja skapergleden, jeg prøver også å ikke sy for mye av samme ting. Syns også det er gøy å variere, for halve gleden er jo planleggingen, finne stoff som kan passe og så sette igang:)

  SvarSlett
 3. Hej mona..

  Så mange tak for tasken. Hvor er den flot.
  Det er langt mere end jeg havde forventet.
  Får jo helt dårlig samvittighed over kun at have sendt dig en pude.
  Hvis du er interesseret i nogen stykker stof, vil jeg meget gerne sende det til dig.

  Kh Gitte

  SvarSlett
 4. Frk. Mus: Fint at du likte vesken! Du skal på ingen måte ha dårlig samvittighet: Det var jo jeg som "maste" om puten. Den var jo egentlig ikke til salgs eller noe. Jeg er superfornøyd! (I tillegg var det en heftig porto for din del..!) Jeg legger ut et bilde av puten en av dagene. Ungene elsker den og. De leker at det er en snope-skål.

  SvarSlett
 5. Jättefin klänning!
  Vilkn inspiration jag får nu!

  SvarSlett
 6. underbar somrig och unik. i love it!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails