3. februar 2010

Hjertevesken

Her er en ublogget veske som ble byttet i barnepass før jul. Bytting er bra. Det er er min aller første veske og eget mønster. Faktisk er det vel en av de første tingene jeg sydde i høst, etter 20 års sypause. Stoff fra Ikea- skulle kjøpt mye, mye mer. Oppi er det lomme til mobiltelefon og pengetaske. Lukkes med borelås. Prøvde å få en "retro-fasong". Den fiffige knuten på reimen skyldes at jeg, utrolig nok, klarte å få en snurr / vri på da jeg monterte. Kan i ettertid nesten ikke skjønne hvordan. Noe med at reimen går helt rundt og ble sydd til en ring før sidene kom på. (Reimen som aldri ryker). Merker at jeg tenker ut tusen alternative løsninger før jeg begynner å sprette opp sømmer. Noen ganger kommer det noe godt utav det, faktisk, som for eksempel nye ideer. Go-with-the-flow-syersken... Ellers er jeg i gang med et prosjekt som jeg kan vise når den har nådd mottakeren bak den fine bloggen frk.mus i Danmark. Jeg falt så totalt for en pute hun har laget og skrev en mail om hun ville selge eller bytte. Og det ville hun!

7 kommentarer:

 1. Det ble sannelig en stilig veske :-) Skulle ønske jeg var så flink med symaskinen, hos meg står den og samler støv. Dessverre...

  SvarSlett
 2. Fant tilfeldigvis bloggen din, og her var det mye fint!! Veldig inspirerende. Legger deg til i blogglisten min :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin veske i stilig fasong:)

  SvarSlett
 4. Vilken fin väska... Har funderat på namn åt din blogg, men måste fundera lite till eftersom jag tycker Polkadott är ett passsande namn... Polkadot med ett "T", eller Polka Dot (som är den engelska stavningen - go international liksom...). Jag ska tänka så det knakar lite till...

  SvarSlett
 5. Oi, så stilig! Har du fortsatt mer igjen av det herlige hjertestoffet!? Jeg angrer sånn på at jeg ikke kjøpte den nydelige hjertekjolen til minstejenta mi.. Om du fortsatt har nok stoff til en hjertekjole til så bestiller jeg den herved!

  SvarSlett
 6. Astrid: Ja! Har akkurat nok til en siste Hjertekjole. Så gøy at du vil bestille! Sender deg en mail.

  SvarSlett
 7. Tack för besöket på min blogg, inlägg värmer från andra sybloggare! Fin väska och härligt tyg! Har kollat på annat du syr på din blogg och du har helt underbara klänningar/tunikor! Gynthers mönster är bra, använder dem mest också!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails