23. februar 2010

Klar til karneval
Her tester reve-guttene karnevalskostymet. Det er rever som er tøffest for tiden og det var spennende å se om dette enkle kostymet ville bli godkjent som "rev". Joda, revene føyk bjeffende rundt i stuen med fantasiklør og alt.
Jeg googlet "fox, costume" og fikk noen grunnleggende ideer om farger og fasong. Ellers er utgangspunktet en vanlig hette-lue. Stoffene er strech-velour fra S&S + et gammelt hvitt håndkle. Halen er stoffrestene i en strikk rundt livet. Jeg syns dette ble et bra alternativ til alle avanserte og dyre kostymer som finnes. Dessuten er det nok skumle monstre der ute.

8 kommentarer:

 1. Så fine de var!!! :-) Støtter dine alternativ til skumle, dyre, masseproduserte kostymer!! :-)

  Vh, Ingvild

  SvarSlett
 2. Så kule de er!! Likte de fine revene dine:)

  SvarSlett
 3. Vad fina kostymer. Nu ser jag att du bytt blogg helt. Jag blev lite förvirrad varför blogger som följare inte uppdaterade sig hos mig, men nu ser jag att adressen inte stämmer längre. Trodde att du bara bytte namn på bloggen fast det var samma adress...men men förvirrade jag! Då ska jag gå med som följare här istället. Jag gick in på en blogglista på en blogg och tyckte det var konstigt att den fungerade där men inte hos mig och då trodde jag det var tekniken, men det var jag som var förvirrad som vanligt, ha ha... ha det finemang! /petra.h

  SvarSlett
 4. Vilka häftiga rävdräkter! Hoppas karnevalen blir kul!

  SvarSlett
 5. Vad fina, ser lite ut som Max från "Where the wild things are" också.... Fin-fina små rävar!!

  SvarSlett
 6. Tøffeste revene i gata! Det enkle er ofte det beste ( men for en amatør som meg, ser ikke dette SÅ enkelt ut da..;)

  SvarSlett
 7. Hvor er de altsår søde.

  Kh Gitte

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails