31. mai 2010

Endelig stiger temperaturen!

Vinteren har vært kald, hvit og vakker. Våren har vært nesten like kald, stort sett under 10 grader. I helgen kom endelig varmen. Her er de to eldste guttene i morges. Klar for barnehage i hver sin Gynther-skjorte. Dette stoffet (fra Stoff og Stil) er en favoritt. Masse farger og mønster og det fungerer for både gutter og jenter. Jeg jakter for tiden på perfekte "gutte-stoff". Det vil si fargerikt og gøy for gutter som begynner å bli bittelittegranne store. Kunne kalt det unisex for den saks skyld. Er så lei av de overdrevent tøffe / kule butikk-gutteklærene. Nå venter jeg på et knallfint 70-talls stoff fra ebay med masse jungeldyr. Så er det bare å håpe at det er i god stand. Var nettopp veldig uheldig med et Tradera-kjøp. Mer om det senere.

9 kommentarer:

 1. Så flotte skjorter!! Å ja dette stoffe er bare nydelig, spennende og morro!!
  Så gøy med e-bay handel, må få se resultat...... Jeg håper å finne masse flott stoff i løpet av USA ferien.

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Härlig bild! Även i Göteborg skiner solen...

  SvarSlett
 3. Kan anbefale singer sysenter i haugesund hvis du er i den kanten av landet, de har mye fint til både små og store. Mye fint guttestoff der...

  SvarSlett
 4. Så fine de er i skjortene sine:)

  SvarSlett
 5. Vilka fina skjortor! Jag har titta på det där tyget hos SoS, tycker att det är jättefint!

  SvarSlett
 6. Fina skjortor! Ja, det är svårt att hitta fina tyger som inte skriker "Tjej tjej". Har själv en liten kille jag vill sy till. Hittade nyligen en del tyger på UFF som snart skall bli bra unisex grejer. :)

  SvarSlett
 7. Helt underbara skjortor! Tyget är så vackert! Roligt att ni också äntligen fått värme! Här har vi också haft fint väder idag! Ha en trevlig vecka!

  SvarSlett
 8. Flotte skjorter, enig i at det er et skjønt stoff.

  Her i Paris er det ikke særlig sommervarme lenger, nesten litt kaldt. Trudde jo vi kunne gå i t-skjorter ute i slutten av mai... Det er nok varmere i Norge nå.

  Guttestoff eller unisex er ikke det letteste nei, lykke til med e-bay kjøp. Jeg har gjort minst et "bomkjøp" derfra, og fra Tradera også. ikke alltid like lett med disse produktbeskrivelsene.....

  SvarSlett
 9. Disse Gynther-skjortene dine er baree fantastiske!!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails