24. mai 2010

Et par gjester ved sybordet

Når det nye sybordet er utslått og dradd litt ut på gulvet har jeg denne vakre utsikten:
I går prøvde jeg meg på en ny bluse-/ kjolemodell. Jeg har sett lignende i et par blader og tenkte at det kanskje gikk greitt å tegne sin egen versjon. Tja... Det gikk verken lett eller raskt. Kanskje jeg skal skylde på et par gjester?
Denne lille karen skulle muligens bringe litt lykke? Stilig farge, uansett. (Er en av de som ikke er redd for edderkopper...). Rett etter dukket denne relativt enorme karen opp:
Definitivt med en del lykke. Et par sekunder etter sto han og dro i syprosjektet mitt. Han begynner å bli stor. Ja, syprosjektet... Ingenting gikk helt av seg selv. Styrte med strikken og skjøtene. Måtte klippe et par små hull i stroppene for å stramme strikken enda litt. Dermed ble det knapper for å skjule de gjensydde hullene. Til slutt ble den veldig søt og den er nydelig på, men det er bluse-lengde, ikke kjole. Jeg skal prøve en gang til og forhåpentligvis unngå alt ekstra arbeidet og kanskje sy mamelukker til? Må tenke på sommer-markedet som faktisk nærmer seg (3. juli). Jeg er ellers veldig fornøyd med stoffene; begge fra Stoff og Stil.
Sopp-stoffet er lagt rett ifht tråd-retningen, men sopp-rekken skrår litt. Hva gjør jeg neste gang? Bør jeg heller følge soppene? Jeg legger den inn på Jippiyes Marked (str 9 mnd-1 år) og priser den lavt siden den er en prototype. Så er en langhelg over og jeg har fått sydd ca. 20% av hva jeg trodde og 0,2 % av alle plaggene som surrer i tankene..!

13 kommentarer:

 1. Den likte eg veldig godt!! Og den litle enorme karen va jo utrolig søt da ;-)

  SvarSlett
 2. Denne toppen var jo nydelig!!
  Å jo den store karen likte jeg best ;)

  SvarSlett
 3. å vilken underbar utsikt du har...

  SvarSlett
 4. Søt kjole! Og søt stor kar :)

  SvarSlett
 5. Jättesöt liten klänning!! Har oxå lite flugsvampstyg här hemma någonstans...kanske får ta och använda det snart:)

  SvarSlett
 6. Oj så söt. Fantastisk tyg-kombo som vanligt!

  SvarSlett
 7. Hi, hi, tror jeg liker den største gjesten din best!!

  Syns dene toppen ble kjempesøt! Og med et par mamelukker til kommer det til å bli et fantastisk sommersett:)

  SvarSlett
 8. Hej där! Jättefin blus! Tygerna från stoff o stil har en tendens att vara tryckt snett, tyvärr. Jag tycker heller inte det är så roligt. Men sådant är alltid svårt att styra i produktionen där det går supersnabbt. Men snyggt är tyget och modellen iaf! Följer din blogg fortfarande ska du veta! :) /Petra

  SvarSlett
 9. oi så fin topp:) Jeg har samme stoffet og har også irritert meg over at soppene står skjevt..

  SvarSlett
 10. Jeg synes den blev vældig fin :o)
  Når jeg syr i sånt stof, følger jeg printet. Syns ikke det spiller den store rolle med trådretning. Specielt ikke i banreklær. :o)

  SvarSlett
 11. Søt bluse... og søt kar!

  SvarSlett
 12. Den syutsikten er bare heilt fntastisk :) Veldig flott bluse du har laga. Likte både farge og kombinasjon av stoffer.

  SvarSlett
 13. Heisan

  Fant bloggen din via en annen blogg. Og her var det masse flott å se, du er kjempeflinktil å sy. Nydelige kjole du har laget. Her kommer jeg nok innom igjen.

  Ønsker deg en fortstat flott uke.

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails