5. mai 2010

Gynther-skjorte med løve

Da er 2. premien klar (fra min giveaway); ønsket var str. 3 år + løve-stoffet (fra Åhlens) og resten var opp til meg. Valgte da et mer nøytralt, smårutete, sommerslig stoff til armene (fra Stoff og Stil).

Jeg måtte prøve å lage hals uten kantebånd (som her hos Strömming) og det gikk fint, bortsett fra at hals-splitten kanskje er for kort? Venter på at guttene skal komme hjem fra barnehagen for å teste. Kommer 4-åringen inni blir det godkjent. Mottageren har DENNE fine bloggen; nydelige hage / gartner-bilder!

15 kommentarer:

 1. Fin! Kult med stort mønster. Og veldig fint design på bloggen din! Godt jobbet.

  SvarSlett
 2. Nå trodde du kanskje at en stoffinteressert mann hadde funnet veien til bloggen din. Beklager å måtte skuffe, men det var bare jeg som kommenterte i vei mens mannen var innlogga :)

  SvarSlett
 3. Knut Inge a la Midtbo: Ja, jeg må innrømme at jeg stusset litt. Fy, så fordomsfullt! Kjenner jo menn som både strikker og vever, så hvorfor ikke litt syinteresse?

  SvarSlett
 4. så fin den ble! Artig at du har laget denne modellen uten skråbånd - synes det gjorde seg veldig!

  SvarSlett
 5. Skrekk og Gru: Ja, jeg likte den også godt uten kantebånd. (Fikk forresten ideen hos Strømming, så nå har jeg linket i innlegget).

  SvarSlett
 6. Vad kul att inspirera andra! Denna blev jättesnygg!! Härlig kombo av tyger! Tycker mycket om infodring istället för kantband på dessa skjortor!

  SvarSlett
 7. Vad kul och vad konstigt... jag hittade det här tyget på en loppis i går. Det var sytt som gardin. Small world!

  SvarSlett
 8. Härlig skjorta i fina färgkombinationer! Snygga detaljer med knappen vid sprundet och det rutiga tyget i infodringen. Jag föredrag också infodring istället för snedslå, det blir ju billigare också! :-) Ha en trevlig kväll!

  SvarSlett
 9. Vilka härliga tyger du väljer!

  SvarSlett
 10. Den ble bare så lekker! Stilig uten kantbånd:)

  SvarSlett
 11. hej...
  tak for din kommentar til mit street art, som er så sjovt for mig at lave;)
  Og så fik jeg jo lige øjnene op for din blog, skønne sager og sødeste lille løve-bluse, ville næsten ønske at mine børn var små igen...
  Stine:)

  SvarSlett
 12. Kanonfin skjorte! Missunnelig, altså! (o:

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails