23. mai 2010

Safaricaps live

Mellomste gutt var hard i forhandlingene (han er bare to år..!), men til slutt aksepterte han mitt tilbud om diverse søtsaker og lot seg avfotografere i safaricapsen. Og- den satt som et skudd! Gøy.
 Nå har den også fått hempe og knapp.
Til slutt et bilde som kan illustrere hvor stor caps-delen er i forhold til Gynther sitt hjelm-mønster. Helt til venstre er ørelapp-delen. Pga capsen klippet jeg her etter brettekanten dere skimter. På øverste foto ser dere at capsdelen ligger over ørelappdelen.
Mønster som jeg lager helt fra bunnen pleier jeg ikke å dele, siden det oftest ligger mye arbeid bak (ikke minst prøving og feilig) + det er gøy å ha noe som er unikt. Safaricapsen er kun en moderering av Gynther. Selve caps-idéen er min egen, så om dere prøver dette, så er det selvfølgelig gøy om dere linker hit i tillegg til å kreditere Gynther. Lykke til! Om noen lurer på om boken til Gynther er et godt kjøp, kan jeg bare si at dette er min absolutte favoritt.

3 kommentarer:

 1. Denne lue capsen er utrolig stilig! Bra jobba:)

  SvarSlett
 2. Vad söt han är i sin keps /solhatt! Duktig du är som får till ett mönster med ett annat som utgångspunkt! Unika mönster är bra, hoppas du får ha denna som din egen! Inte lätt att få de små att vara modeller ofta, det beror på dag och hur humöret är, mutor hjälper oftast! Ha en bra vecka!

  SvarSlett
 3. Kul modell! Som satt bra på poden! Dette må jo kunne bli en fin høstluevariant også, bra med så god "capsbrem" når sola stadig står lavere på himmelen!

  Og tusen, tusen hjertelig takk for min første award, det var veldig overraskende og fryktelig gøy. Jeg leser jo om folk som har fått drøssevis og forståelig nok nesten blir blaserte, men nå har jeg altså også fått en, Jippiyeeeeee(s)!!!! Jeg er nesten litt rørt, men siden jeg er en høyst jordnær person så bare nesten... Men veldig glad blei jeg!

  Nå gjelder det bare og finne ut av det datatekniske og gjøre noe ut av det på bloggen min!

  SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails