1. mars 2010

Livebilder





Noen ganger er husets fotomodeller i storslag, solen skinner inn vinduet og klærene henger som de skal. Øverste livebilder er av Astronautkjolen, videre følger Fransk retrobukse og reveguttene på tur i en ekte reveskog. Nederst er tredje og siste utgave av Venter-på-sommeren-kjolen. Denne skal snart avgårde i posten. Mottakeren har bloggen Drømmehjerte og syr blant annet nydelige forklekjoler. Snøen ligger enda i bakgrunnen. En kald og vakker vinter har det vært, men det er lov å vente litt på vår og sommer etterhvert.

8 kommentarer:

  1. Åh, den nydelige kjolen!! Som jeg gleder meg til den kommer i posten!!! :-)

    SvarSlett
  2. Fine, fine bilder av herlige unger og flotte klær:)

    SvarSlett
  3. Ej hvor er den kjole blevet flot.
    Det er da det sødeste stof med de små rumunger.

    Kh Gitte

    SvarSlett
  4. så fina! den här klänning är så söt, men i hennes kropp är ännu finare! och solen skinner, så härliga bilder. gillar både klänningar och byxorna, men du vet jag svag för klänningar, i love dem!

    SvarSlett
  5. Vilka underbara bilder, älskar den där de springer i snön - vild glädje! Fina klänningar, vad fin den var på! Ooch byxorna älskar jag, men det har jag ju sagt förut....

    SvarSlett
  6. OCH TACK TACK TACK för mitt fina paket... Vilka fina tyger, jag vet precis vad jag ska göra med "paristyget" om det inte gör något att jag härmar dig.... Jag tycker de byxorna är så fina, så om det inte gör något så gör jag ett par såna åt Max.... Sjöjungfrutyget ser lite ut som ett Henry Alexandertyg, älskar det. Det ska bli en klänning åt Jade. Den sista biten får nog komma med i ett lapptäcke jag sitter och funderar på. Tack så himla mycket, men du skulle inte ha skickat så mycket. Det måste ju ha kostat massvis! Men superglad blev jag - Tack!!!

    SvarSlett
  7. helt fantastisk klänning! underbart tyg, coola detaljer...

    SvarSlett
  8. Otroligt snygg klänning, den översta med det härliga tyget, coola prickiga kragen...

    SvarSlett

Kjekt at du legger igjen en kommentar!

Related Posts with Thumbnails